LEGO® Minecraft® 21248 Kmetija buč

Cena od 34,00 € do 37,99 €
LEGO® Minecraft® 21248 Kmetija buč
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Minecraft 21248 kmetija z bučami + Darilo dots lego

Igralci Minecrafta se lahko osredotočijo na buče z LEGO® Minecraft (21248) Pumpkin Farm. Ponaša se z enim najbolj priljubljenih likov v igri in nadležno čarovnico, ta vsestranski komplet navdihuje neskončne akcijske pustolovščine v bučni gredi za otroke, stare 8 let in več. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
34,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Minecraft™ 21248 Kmetija buč

Oglej si Stevovo bučno polje, kjer je celo kmetija oblikovana kot buča! Z jajcem in sladkorjem v skrinji se Steve pripravlja, da bo spekel bučno pito. Ko mu pred nogami pristane čarovniški napoj (in komajda zgreši žabo!), Steve motiko zamenja za lok. Lahko zaščiti kmetijo pred čarovnico, ki meče napoje, ali bo pobegnil s čolnom in pripravil napad presenečenja?
in stock
37,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Minecraft® 21248 Kmetija buč. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Minecraft® 21248 Kmetija buč. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017415833)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki