LEGO® Marvel Super Heroes Daily Bugle 76178

Cena od 334,19 € do 349,99 €
LEGO® Marvel Super Heroes Daily Bugle 76178
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Marvel 76178 Daily Bugle

Privlačen set Daily Bugle Redaction iz serije LEGO® Marvel Spiderman (76178) združuje 25 znanih likov iz sveta Spidermana in je odličen ustvarjalni projekt za odrasle. Sama stavba je polna avtentičnih podrobnosti, zanimivih elementov in klasične stripovske akcije – od newyorškega taksija pred stavbo do urednikovega stanovanja. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
334,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Marvel 76178 Daily Bugle

Ujemite zapuščino Spider-Mana. Novi Daily Bugle vsebuje zgodbe, ki jih poznajo pravi oboževalci stripov, od Sinister Six do Spider-Verse in naprej. Ta 3772-delna rekreacija pisarniškega bloka Daily Bugle, ki meri več kot 82 cm v višino, predstavlja izjemno ozadje za zvezdniško zasedbo Marvelovih junakov in zlikovcev, nekaterih popolnoma novih v tem kompletu! Stavba je polna pristnih detajlov, fascinantnih lastnosti in klasičnega stripovskega dogajanja – od klasičnega taksija v New Yorku do pisarne glavnega urednika Bugle-a na vrhu zgradbe. Marvelovim navdušencem se bo sestavljanje zdelo zahtevno, rezultat pa zelo zadovoljiv. Ko je končana, bodo odstranljiva tla, streha in snemljive fasade razkrile vsa Marvelova posvetila, katere lahko vsi občudujejo. LEGO® Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) vsebuje zasedbo 25-ih klasičnih likov iz Spiderverse-a v osupljivem kompletu za odrasle. Kompleti za izdelavo modelov LEGO kock Pobegnite iz živahnega sveta in se potopite v sete za sestavljanje LEGO za odrasle. Set je primeren za vse, ki jih zanimajo ustvarjalne konstrukcije ali stripovska kultura. LEGO® Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) je vrhunski LEGO projekt za odrasle Marvel navdušence, ki vključuje zvezdniško zasedbo najbolj prepoznavnih Marvel super-junakov in hudobcev. V tem kompletu je 5 novih minifiguric – Blade lovec na vampirje, J. Jonah Jameson, lastnik Daily Bugle, Black Cat, Daredevil in Punisher. Ta 4-nadstropna ikona Marvelovega sveta, navdušujoč projekt za sestavljanje za vse odrasle sestavljalce in ljubitelje stripovske pop-kulture, bo prestregel poglede vsakega mimoidočega. Sprosti svoje ustvarjalne gradbene supermoči s to 3772-delno rekreacijo pisarne Daily Bugle, ki je polna pristnih detajlov, fascinantnih funkcij in spektakularne akcije superjunaka. Ta impresivni model, ki meri več kot 82 cm v višino,27 cm v širino in 27 cm v globino, je do vrha natrpan s klasičnimi liki, realističnimi lastnostmi in zabavnimi dodatki.
in stock
349,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Marvel Super Heroes Daily Bugle 76178. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Marvel Super Heroes Daily Bugle 76178. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702016912807)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki