LEGO® Marvel 76276 Venom v robotskem oklepu vs. Miles Morales

Cena od 13,59 € do 14,99 €
LEGO® Marvel 76276 Venom v robotskem oklepu vs. Miles Morales
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Marvel 76276 Venom v robotskem oklepu proti Milesu Moralesu

S kompletom LEGO® Marvel (76276) Venom v robotskem oklepu proti Milesu Moralesu se bodo mali graditelji, stari od 6 let naprej, podali na spektakularne pustolovščine s svojimi najljubšimi superjunaki. Doživeli bodo veliko mero zabave s superjunaki, ki švigajo po spletu, in sestavljivim robotskim oklepom Venoma z gibljivimi sklepi, 2 minifigurama priljubljenih likov in dodatki za streljanje po spletu. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
13,59 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Marvel 76276 Robotski oklep Venom proti Milesu Moralesu

Položite velike superjunaške dogodivščine v roke dečkov in deklic, starih 6+, s kompletom LEGO® Marvel Robotski oklep Venom proti Milesu Moralesu (76276). Otroci bodo uživali v metanju pajčevin, superjunaškem nihanju, akcijski bojni igrači za sestavljanje členjenega Venomovega robotskega oklepa, 2 minifigurah in kulskih dodatkih za izstreljevanje pajčevin. Sestavljiva igrača Venomov robotski oklep s sklepi na rokah, nogah in kavljastih dlaneh, ki je dovolj velik, do vanj sede minifigura. Prsni koš se odpre in razkrije pilotsko kabino za minifiguro Venoma. V kompletu je tudi minifigura Miles Morales, ki nosi 2 ročna izstreljevalnika pajčevin in gibko pajčevinasto vrv, ki jo lahko pripneš na sestavljiv robotski oklep Venom na več mestih. Otroci lahko razširijo igralne možnosti s sestavljivim igralnim kompletom z drugimi kompleti iz serije LEGO Marvel (v prodaji ločeno). Za dodatno digitalno zabavo lahko sestavljalci povečajo, zavrtijo v 3D-pogledu in sledijo svojemu napredku v intuitivni aplikaciji LEGO Builder.
in stock
14,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Marvel 76276 Venom v robotskem oklepu vs. Miles Morales. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Marvel 76276 Venom v robotskem oklepu vs. Miles Morales. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017591377)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki