LEGO Ikoni 10330 McLaren MP4/4 in Ayrton Senna

Cena od 71,20 € do 79,99 €
LEGO Ikoni 10330 McLaren MP4/4 in Ayrton Senna
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Ikoni 10330 McLaren MP4/4 in Ayrton Senna

Navdušite ljubitelje dirkalnih avtomobilov z ikonami LEGO® (10330) McLaren MP4/4 in Ayrton Senna. Komplet je bil zasnovan v sodelovanju s proizvajalcem avtomobilov McLaren in znamko SENNA in ne manjka pristnih detajlov, zaradi katerih model popolnoma spominja na legendarni model iz leta 1988, ki se uvršča med najuspešnejše Dirkalniki F1 vseh časov. V komplet je vključena tudi razstavna minifigura Ayrtona Senne. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
71,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Icons 10330 McLaren MP4/4 in Ayrton Senna

Ljubitelju dirkalnih avtomobilov podari komplet za sestavljanje za odrasle LEGO® Ikone McLaren MP4/4 in Ayrton Senna (10330). Razvili smo ga v sodelovanju z znamkama McLaren in SENNA, zato ima model v miniaturnem merilu zelo realistične podrobnosti in funkcije, ki pričarajo dirkalnik iz leta 1988 – enega najbolj uspešnih avtov F1 vseh časov. V kompletu je tudi minifigura Ayrton Senna. Model McLaren MP4/4 ima delujoče krmilo, športno vzmetenje, nastavljivo zadnje krilce, elegantne pnevmatike, zrcala, menjalnik in podrobni turbinsko polnjeni motor v6, tu pa je tudi razstavno stojalo in ploščica z zanimivimi informacijami. Minifigura Ayrton Senna lahko stopi na zmagovalne stopničke – razstavno stojalo, na katerem je ploščica z informacijami, citatom Ayrtona Senne in fotografija. Poišči sproščevalni prostor z navdihujočo paleto projektov z LEGO kompleti za sestavljanje, načrtovanimi prav za odrasle. Aplikacija LEGO Builder vključuje digitalno različico navodil za sestavljanje, ki so so priložena v kompletu.
in stock
79,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO Ikoni 10330 McLaren MP4/4 in Ayrton Senna. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO Ikoni 10330 McLaren MP4/4 in Ayrton Senna. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017583495)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki