LEGO® Ideas Pisalni stroj 21327

Cena od 245,19 € do 249,99 €
LEGO® Ideas Pisalni stroj 21327
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO pisalni stroj Ideas 21327

Odklopite se od digitalnega sveta in se spomnite preprostejših časov izdelave modela LEGO® Ideas retro pisalnega stroja (21327). Model črpa navdih iz klasičnega stroja, ki ga je uporabljal tudi ustanovitelj skupine LEGO Ole Kirk Kristiansen, in se premika in zveni točno kot njegov pravi kolega. Črke iz kock se dvignejo vsakič, ko pritisnete tipko, in so povezane z vozičkom, ki se premika med tipkanjem. Obstaja tudi valjček, v katerega lahko vstavite papir. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
245,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Ideas 21327 Pisalni stroj

V svojo domačo pisarno vnesite kanček nostalgije. Izključite se iz svojega digitalnega življenja in se spomnite preprostejših časov, ko sestavljate model LEGO® Ideas staromodnega pisalnega stroja (21327). Zasnova je navdihnjena s klasičnim pisalnim strojem, ki ga uporablja ustanovitelj skupine LEGO Ole Kirk Kristiansen, in se premika in zveni kot prava stvar. Osrednja vrstica, zgrajena iz zidakov, se dvigne vsakič, ko pritisnete tipko s črko, in je povezana z vozičkom, ki se premika med tipkanjem. Na voljo je tudi kopirni valj, v katerega lahko podajate pravi papir. Ustvarjen s strani LEGO ljubitejev in zbirateljev Ta podrobni model pisalnega stroja, ki ga je ustvaril oboževalec LEGO in za katerega so glasovali oboževalci LEGO, prihaja s pismom, ki ga je napisal Thomas Kirk Kristiansen, član četrte generacije družine lastnikov skupine LEGO – njegovo pismo vstavite v pisalni stroj in tako dokončajte svoj razstavni eksponat. Najboljše darilo Ta model je del zbirke visokokakovostnih sestavnih kompletov LEGO za odrasle in je opremljen z jasnimi navodili in je najboljše darilo zase, ljubitelje LEGO, pisce in ljubitelje vsega retro. S tem setom LEGO® Ideas (21327), ki se premika in zveni kot pravi pisalni stroj, vzbudite nostalgične občutke in radovednost mlajših oboževalcev, ki še nikoli niso videli pisalnega stroja. Vsebuje osrednjo vrstico, ki se dvigne vsakič, ko pritisnete tipko s črko, povezano z vozičkom, ki se premika med tipkanjem, in kopirnim valjem, v katerega lahko vstavite pravi papir. Zasnova je navdihnjena s klasičnim pisalnim strojem, ki ga je uporabljal ustanovitelj skupine LEGO Ole Kirk Kristiansen. Vključuje knjižico s 43 jezikovnimi različicami pisma, ki ga je napisal in podpisal Thomas Kirk Kristiansen iz družine lastnikov skupine LEGO. Izberite svoj jezik in vstavite list v pisalni stroj. Model pisalnega stroja meri več kot 11 cm v višino, 27 cm v širino in 26 cm v globino in je čudovit razstavni kos za fotografiranje in deljenje slik s prijatelji.
in stock
249,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Ideas Pisalni stroj 21327. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Ideas Pisalni stroj 21327. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702016995831)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki