LEGO® Ideas Grand Piano 21323

Cena od 379,39 € do 399,99 €
LEGO® Ideas Grand Piano 21323
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Ideas 21323 Velik klavir

Uživajte v kakovostno preživetem času sami s seboj med sestavljanjem velikega klavirja iz serije LEGO® Ideas. Svoji ustvarjalnosti pustite prosto pot, zaigrajte čudovito skladbo ali pa si model razstavite. Model se ponaša z motorjem in delujočimi tipkami. Povežite model z aplikacijo LEGO Powered Up in v sebi prebudite glasbenika ali pa poslušajte avtomatsko igranje, udobno se namestite in uživajte v čudoviti glasbi. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
379,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Ideas 21323 Koncertni klavir

Uživaj v kakovostno preživetem času zase in dosezi crescendo ustvarjalnosti med sestavljanjem in razkazovanjem LEGO® Ideas koncertnega klavirja. Ta inovativni model ima motor in delujoče tipke. Poveži ga z aplikacijo LEGO Powered Up in sam pritiskaj tipke, ali pa izberi samodejno igranje in uživaj v poslušanju. Nič, kar loti se svojih kock in ustvari mojstrovino LEGO!
in stock
399,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Ideas Grand Piano 21323. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Ideas Grand Piano 21323. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702016756401)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki