LEGO® Ideas 21339 BTS Dynamite

Cena od 89,40 € do 99,99 €
LEGO® Ideas 21339 BTS Dynamite
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Ideas 21339 BTS Dynamite igrača

Ujemite radostno energijo pop ikon 21. stoletja s kompletom BTS Dynamite iz videospota LEGO® Ideas (21339) – RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V in Jung Kook. Iz LEGO gradnikov sestavite barvite prizore iz videospota za njihov multiplatinasti singel Dynamite – diskoteko, prodajalno plošč, trgovino s krofi, tovornjak s sladoledom in še več. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
89,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Ideas 21339 BTS Dynamite

Ujemi radostno energijo pop ikon 21. stoletja: RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V in Jung Kook z glasbenim kompletom LEGO® Ideje BTS Dynamite (21339). Najdi svojo sestavljalsko cono, v kateri boš poustvaril pisane prizore iz videa singla Dynamite, ki je dosegel večkratno platinasto prodajo. Tu so LEGO diskoteka, trgovina s ploščami, slaščičarna s krofi, sladoledarski kombi in še več. Dodaj LEGO minifigure članov skupine na različne kraje ali jih postavi na posebni oder, kjer zaplešejo, ko zavrtiš kolešček. Tako kot v videospotu DynamiteOdlična ideja za darilo za fane BTS. Model za igro in razstavljanje je poln avtentičnih podrobnosti: tu so plošče BTS v trgovini, sestavljiva palmova drevesa in koš pred steno z grafitom. V škatli in v aplikaciji LEGO Builder poišči navodila za vse korake zabavnega sestavljanja. Dobrodošel v tvoji coni udobjaRazišči LEGO komplete za odrasle, izbrano zbirko navdušujočih modelov. Ne glede na to, kaj te navdušuje, tu je komplet zate.
in stock
99,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Ideas 21339 BTS Dynamite. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Ideas 21339 BTS Dynamite. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017417462)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki