LEGO Ideas 21332 Globus

Cena od 226,79 € do 229,99 €
LEGO Ideas 21332 Globus
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Ideas 21332 globus

LEGO® globus nudi neizmerno zabavo in čudovit dekorativni element. Je odlično darilo za vse ljubitelje potovanj, geografije in umetnosti. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
226,79 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Ideas 21332 Globus

Ves svet je v tvojih rokah s starinskim modelom globusa LEGO® Ideje. Uporabi elemente LEGO Technic, da ustvariš vrtljivo os, in kocke LEGO System, da poustvariš okroglo obliko. Pritrdi ploščice, ki se svetijo v temi, na katerih so napisi celin in oceanov, pa tudi ikone stare ladje in kompasa. Piko na i sestavljenemu modelu daje napisna ploščica, na kateri piše 'The Earth' - Zemlja. Nato samo še zavrti in raziskuj.
in stock
229,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO Ideas 21332 Globus. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO Ideas 21332 Globus. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017153742)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki