LEGO Ideas 21318 Treehouse

Cena od 245,00 € do 249,99 €
LEGO Ideas 21318 Treehouse
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Ideas 21318 Treehouse

Zgradite in igrajte se z LEGO® Ideas 21318 Tree House. Komplet je namenjen izkušenim graditeljem Lego, s katerim se bo igrala celotna družina. Model vsebuje funkcije, ki navdihujejo igro, vključno s sestavljeno mizo za piknike in sedeži, gugalnico, ogenjem, zemljevid zaklada in skrit lov za zakladom, ki igra lov na zaklad ter izvlečni žerjav na balkonu v spalnici. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
245,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Ideas 21318 Hiša na drevesu

Izzovi svoje sestavljalske sposobnosti in praznuj lepote narave z zbirateljskim kompletom LEGO® Ideje Hiša na drevesu, namenjenim za igro in razstavljanje! Kulska ustvarjalna igrača, ki jo je ustvaril LEGO ljubitelj, vključuje čez 180 elementov drevesnih listov in različnih rastlin, izdelanih iz trajnostne rastlinske plastike. Izberi zelene poletne liste ali rumene in rjave jesenske liste, da ustvariš svoje lastne LEGO rastline iz rastlin. Odstrani drevesno krošnjo in strehe s treh koč, da se boš v notranjosti igral z mamo, očetom in 2 otrokoma. Dvigni stvari z žerjavom na balkonu spalnice. Uporabi zemljevid do zaklada, da najdeš skriti dragulj in se igraj na gugalnici. Lahko pa preprosto počivaš in si privoščiš kosilo za piknik mizo ob potoku.
in stock
249,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO Ideas 21318 Treehouse. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO Ideas 21318 Treehouse. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702016554205)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki