LEGO® ICONS™ 31144 Eksotični rožnati papagaj

Cena od 20,99 € do 24,99 €
LEGO® ICONS™ 31144 Eksotični rožnati papagaj
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Creator Creator 31144 Eksotična roza papiga + Darilo dots lego

Z LEGO® Creator 3 v 1 gradbenim kompletom (31144) Exotic Pink Parrot se bodo mali gradbeniki in ljubitelji živali od 7. leta naprej odpravili v gozd, kjer bodo doživeli akcijsko pustolovščino. Veselijo se lahko značilne roza in modre papige, ki sedi na veji, kjer se obrača in premika krila in rep. Nato ga znova zgradite v igrivo ribico, ki plava v morju, ali zgradite zabavno žabo, ki lahko premika noge. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
20,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® ICONS™ 31144 Eksotični rožnati papagaj

Odpravi se v tropski gozd, kjer te čaka zabavna pustolovščina s 3 eksotičnimi živalmi! Sestaviš lahko eksotičnega rožnatega papagaja, ki sedi na drevesni veji. Obdajajo ga pisane rože. Namesto njega sestavi rožnato-modro ribo, ki plava v morju, ali pisano žabo, ki lahko premika noge. Podrobno izdelani nastavljivi modeli v kompletu 3v1 zagotavljajo ure in ure zabave.
in stock
24,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® ICONS™ 31144 Eksotični rožnati papagaj. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® ICONS™ 31144 Eksotični rožnati papagaj. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017468648)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki