LEGO® Icons 10309 Sakulents

Cena od 45,90 € do 49,99 €
LEGO® Icons 10309 Sakulents
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Icons 10309 Sukulente

Sukulente so pogosto vrata v svet sobnih rastlin, ki imajo v notranjosti tudi estetski namen. Zdaj lahko s kompletom LEGO® Sukulente (10309) uživate v edinstvenem gradbenem projektu za odrasle in sestavite eleganten razstavni model, ki bo popestril vaš dom. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
45,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® ICONS™ 10309 Sukulenti

S kompletom za sestavljanje LEGO® Sukulente ustvari eleganten namizni okras s sukulentami, s katerim boš lahko okrasil dom ali pisarno. Zanimivi projekt je načrtovan za odrasle in ti omogoča, da ustvariš vse podrobnosti 9 različnih rastlin, ki so jih navdahnile resnične sukulente. Vsako 'posadi' v svojo majhno posodico. Poveži jih v enoten okras, ali pa jih razpostavi posamič ali v majhnih skupinah, da boš svojemu prostoru vdahnil noto sodobnosti.
in stock
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Icons 10309 Sakulents. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Icons 10309 Sakulents. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017189185)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki