LEGO® Harry Potter™ 76419 Grad in zemljišče Bradavičarke™

Cena od 143,90 € do 169,99 €
LEGO® Harry Potter™ 76419 Grad in zemljišče Bradavičarke™
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Harry Potter grad Bradavičarka in okolica (76419) + Darilo dots lego

ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrane kocke znamke LEGO® s promo kodo 24MDL4SI206 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! S tem neverjetno podrobnim razstavnim modelom iz serije LEGO® Harry Potter™ ujemite čarobno vzdušje gradu Bradavičarka z okolico (76419). Spomnite se znanih prizorov iz sage o Harryju Potterju in zgradite glavni stolp, astronomski stolp, veliko dvorano, ladjedelnico, dvorišče, rastlinjake, poti in mostove ter skalnato pokrajino in Črno jezero. Ustvarite podrobno okrašeno Skrivnostno sobo, sobo z letečimi ključi, sobo z uro z eliksirji in sobo s šahovnico. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
156,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Harry Potter™ 76419 Grad in zemljišče Bradavičarke™

Ujemi čarovniško atmosfero gradu in zemljišča Bradavičarke™ s podrobnim sestavljivim razstavnim modelom LEGO® Harry Potter™ (76419). Podoživi nepozabne prizore iz Harryja Potterja, ko sestavljaš glavni stolp, astronomski stolp, veliko dvorano in čolnarno, dvorišča, rastlinjake, potke in mostove ter skalno pokrajino in Črno jezero. Poustvari dvorano skrivnosti™, sobo z letečimi ključi, učilnico čarobnih napojev in dvorano s šahovnico, vsako s prepoznavnimi podrobnostmi. Izdelan kot razstavni model Poišči navodila korak za korakom v škatli in v aplikaciji LEGO Builder. Dodaj iz kock sestavljeno ladjo Durmstrangovcev, kočijo z Beauxbatonsa in Forda Anglio na vejah vrbe mesarice™, minifiguro arhitekta Bradavičarke in napisno ploščico "Bradavičarka", da dokončaš namizni okras. Ideja za darilo Iz kock sestavljeni zbirateljski komplet je del LEGO kompletov za odrasle in je super nagrada zase ali darilo za drugega ljubitelja Harryja Potterja.
in stock
169,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Harry Potter™ 76419 Grad in zemljišče Bradavičarke™. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Harry Potter™ 76419 Grad in zemljišče Bradavičarke™. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017413228)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki