LEGO fotookvir roza

Cena od 17,90 € do 18,68 €
LEGO fotookvir roza
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Rožnat okvir za fotografije LEGO®, 19,3 x 26,8 cm

Okvir za fotografije v slogu kompleta LEGO bo služil za ohranjanje spominov in prikazovanje fotografij vas in vaših otrok. Primerno za fotografije velikosti 10 x 15 cm ali 12 x 17 cm .
in_stock
17,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® okvir za fotografije roza

V novem fotookvirju LEGO v slogu prikažite svoje najljubše fotografije. Okvir lahko obesite na steno ali ga prosto namestite na nočno omarico ali polico. Kartonski nastavek je prilagojen 2 velikosti fotografij: 10x15 cm ali 12x17 cm. Fotookvirji so združljivi z omaricami za minifigure in jih je mogoče zložiti kot klasični LEGO. Mere: 19,2 x 26,8 x 4,7 cm Material: ABS plastika
in stock
18,68 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO fotookvir roza. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO fotookvir roza. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5711938033439)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki