LEGO® DUPLO® 10975 Divje živali z vsega sveta

Cena od 107,90 € do 184,00 €
LEGO® DUPLO® 10975 Divje živali z vsega sveta
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO DUPLO 10975 Divje živali sveta

Komplet Divje živali sveta (10975) iz LEGO® DUPLO® je poln živali v njihovem naravnem okolju. Na voljo je tudi veliko avtentičnih podrobnosti in priložnosti, da se otroci od 2. leta starosti na igriv način naučijo kaj novega. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
120,79 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

DUPLO® 10975 Divje živali sveta

Popeljite svojega predšolskega otroka na svetovno turnejo divjega življenja. Ustavita se na vseh 7 celinah! Odkrijta pande v Aziji, leve v Afriki, srne v Evropi, alpako v Južni Ameriki, medveda v Severni Ameriki, koalo v Avstraliji, pingvine na Antarktiki ... in še veliko več! Z zvočno kocko, ki predvaja živalske in okoliške zvoke, in igralno podlago v obliki zemljevida sveta, je zabavno darilo za otroke, ki imajo radi naravo.
in stock
129,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

playset lego 10975a pisana

Otroci si zaslužijo najboljše, zato vam predstavljamo Playset Lego 10975A Pisana, idealno za tiste, ki iščejo kakovostne izdelke za svoje najmlajše! Dobite Lego in druge blagovne znamke in licence po najboljših cenah!Vrste: Interaktivna IgračaPriporočena starost: + 2 LetŠtevilo kosov: 142 KosiJezik:
Razpoložljivost je treba preveriti
184,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® DUPLO® 10975 Divje živali z vsega sveta. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® DUPLO® 10975 Divje živali z vsega sveta. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017153728)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki