LEGO® DUPLO® 10416 Skrb za domače živali

Cena od 47,90 € do 59,99 €
LEGO® DUPLO® 10416 Skrb za domače živali
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO DUPLO 10416 Nega domačih živali

Ali poznate malega gradbenika, ki obožuje gradbene komplete z elementi kmetovanja? LEGO® DUPLO® City (10416) Skrb za domače živali je kot nalašč zanj! Ta komplet je primeren za otroke od 2 let dalje in boste našli v njem 8 živalskih figur, vključno s konjem, ovco, kravo in kokošjo. Zagotovo bo zadovoljil vsakega malčka, ki ga zanimajo živali. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
50,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® DUPLO® 10416 Skrb za živali na kmetiji

Poznate malčka, ki ima rad igralne komplete s kmetijo? Komplet Skrb za živali na kmetiji (10416) je idealen za male ljubitelje živali. Učna igrača za malčke, stare 2+, prinaša 8 LEGO® DUPLO® figur živali – med njimi so konj, ovca, krava in kokoš. Navdušile bodo vsakega malčka, ki ima rad igrače za posnemanje resničnega življenja za igro vlog in nove prijatelje s kmetije. Kmetija z veliko igralnimi možnostmi malčke potopi v igro nege živali, medtem ko odrasli predšolske otroke učijo, kako hraniti in negovati živali. Kmet na kmetiji pomaga figuri otroka oprati jabolka, da z njimi nahrani kravo in telička. V kokošnjaku mati koklja skrbi za piščeta. Malčki si lahko zamislijo, da jahajo na figuri konja in ga nahranijo s slamo v hlevu. Učna igrača je sestavljena iz kock in koščkov, načrtovanih tako, da malčki z njimi raziskujejo in sestavljajo, ter razvijajo spretnosti reševanja težav in finomotorične spretnosti.
in stock
54,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® DUPLO® 10416 Skrb za domače živali. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® DUPLO® 10416 Skrb za domače živali. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017583266)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki