LEGO® DUPLO® 10412 Vlak z živalmi

Cena od 15,90 € do 21,99 €
LEGO® DUPLO® 10412 Vlak z živalmi
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO DUPLO 10412 Trenirajte z živalmi

Poznate otroka, ki se je zaljubil v ustvarjalno igro in igrače na temo narave? Otroke od 18. meseca seznanite s kompletom LEGO® DUPLO® (10412) Moj prvi živalski vlak, s katerim lahko vadijo ujemanje barv. Vključeno v to poučno igračo za najmlajše so 4 prikupni živalski modeli – petelin, konj, jagnje in krava. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
15,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® DUPLO® 10412 Živalski vlak

Poznate malčka, ki ima rad ustvarjalno igro in igrače s tematiko narave? Malčkom, starim 18 mesecev in več, predstavite igro z urejanjem barv s kompletom LEGO® DUPLO® Moj prvi živalski vlak (10412). Učna igrača za predšolske otroke prinaša 4 prikupne, sestavljive živali – petelina, konja, jagnje in kravo, ki malčke popeljejo na pot zabavnega igranja vlog. Malčki se učijo spretnosti reševanja problemov, ko sledijo karticam za sestavljanje živali, nato pa jih razpostavijo na pisane železniške vagone. Vozilo prinaša 2 dodatni kocki, ki otrokom omogočata izražanje ustvarjalnosti med sestavljanjem živali v domišljijske figure. Igralne lastnosti, na primer petelinov gibljivi vrat in vagončki, ki se povezujejo, razvijajo malčkove finomotorične spretnosti. LEGO DUPLO živalska igrača za malčke polaga odprto zabavo, samoizražanje in veselo raziskovanje v malčkove roke, medtem ko starši z otrokom delijo dragocene razvojne mejnike.
in stock
19,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® DUPLO® 10412 Vlak z živalmi. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® DUPLO® 10412 Vlak z živalmi. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017567396)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki