LEGO® Disney™ 43218 Anin in Elzin čarobni vrtiljak

Cena od 15,90 € do 22,99 €
LEGO® Disney™ 43218 Anin in Elzin čarobni vrtiljak
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Disney Princess 43218 Ledeno kraljestvo čudes Ane in Elze + Darilo dots lego

Navdušite Disneyjeve oboževalce, stare 6 let in več, s čudovitim modelom LEGO® Disney 43218 Čarobni vrtiljak Ane in Else, ki je popoln za igro in razstavljanje. Glavni element je vrteči se vrtiljak, ki ga je navdihnil Elsin kultni ledeni grad, poleg tega pa sta tu še 2 miniaturni sani, 3 mikro ponve LEGO in figura LEGO Olaf. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
17,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Disney™ 43218 Anin in Elzin čarobni vrtiljak

Igraj se s svojimi najljubšimi liki Disney Ledeno kraljestvo na čarobnem vrtiljaku! Kulski komplet LEGO® ǀ Disney ti omogoča druženje z Disneyjevimi Ano, Elzo, Krištofom in Olafom na čudovitem vrtiljaku, ki ga je navdahnil ikonični ledeni grad. Zavrti se na njem ali sedi na ene od obojih sani in si privošči razburljivo dirko. Ko boš pripravljen na odmor, vrtiljak razstavi v svoji sobi do naslednje igre!
in stock
20,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Disney™ 43218 Anin in Elzin čarobni vrtiljak. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Disney™ 43218 Anin in Elzin čarobni vrtiljak. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017424859)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki