LEGO® City 60405 Reševalni helikopter

Cena od 14,90 € do 19,99 €
LEGO® City 60405 Reševalni helikopter
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO City 60405 reševalni helikopter

Nagradite svojega malega junaka z LEGO® City (60405) Rescue Helicopter. Vključuje model helikopterja s kul kokpitom, vrtečimi se rotorji, odpirajočim se tovornim prostorom in delujočim vitlom. **V kompletu so tudi minifigurice turista, pilota in reševalca z raketo za več ur zabavne akcijske igre. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
16,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® City 60405 Rešilni helikopter

Nagradite svojega vsakodnevnega junaka z igralnim kompletom LEGO® City Rešilni helikopter (60405). Načrtovan za starost 6+ prinaša ta komplet kulski igralni helikopter s pilotsko kabino, vrtljivimi rotorji, prtljažnim prostorom, ki se odpre, in delujočim vitlom. Dodaj še minifigure pohodnika, pilota in reševalca, signalno raketo in ščepec domišljije za ure in ure akcijske igre. Z malčkom poletite na razburljivo sestavljalsko pustolovščino z aplikacijo LEGO Builder. Tu lahko raziskujejo in shranjujejo komplete, sledijo sestavljalskemu napredku, jih povečajo in zavrtijo, da si jih ogledajo z vseh strani že med sestavljanjem. V igralnih kompletih LEGO City so realistična vozila, podrobne zgradbe in navdihujoči liki za domišljijsko igro brezmeja. Kombiniraj zabavni komplet z drugimi iz serije LEGO City Veličastna vozila za še več pustolovščin (v prodaji ločeno).
in stock
19,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® City 60405 Reševalni helikopter. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® City 60405 Reševalni helikopter. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017567488)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki