LEGO® City 60404 Kombi s hamburgerji

Cena od 16,00 € do 21,99 €
LEGO® City 60404 Kombi s hamburgerji
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO City 60404 tovornjak s hamburgerji

LEGO® City (60404) Tovornjak za hamburgerje bo spodbudil domišljijo malih graditeljev, starih 5 let in več. Velikanski hamburger krasi streho mobilne trgovine s hamburgerji, zapleten prostor za pripravo hrane z različnimi omakami in začimbami pa je mogoče odstraniti. Dvignite vrata in odkrijete napis z burgerjem, ki se peče na žaru. Komplet** vključuje tudi minifigurico prodajalca in stranke s slušnim aparatom. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
16,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® City 60404 Kombi s hamburgerji

LEGO® City Kombi s hamburgerji (60404) igralni komplet za starost 5+ je spodbuda za mlado domišljijo. Mobilno restavracijo s hitro prehrano z velikanskim hamburgerjem na strehi je mogoče ločiti od kombija. Opremljena je s podrobno izdelanim prostorom za pripravo hrane, začimbami in loputo za strežbo, ki se odpre, da se prikaže znak s hamburgerjem v plamenih. V kompletu je minifigura prodajalca in minifigura stranke s slušnim aparatom. Navodila za sestavljanje igrače LEGO City Kombi s hamburgerji so v škatli. Lahko pa odpreš aplikacijo LEGO Builder, v kateri lahko otroci raziskujejo in shranjujejo komplete, sledijo sestavljalskemu napredku, približajo in zavrtijo modele, da si jih ogledajo z vseh strani že med sestavljanjem. LEGO City kompleti za sestavljanje postavljajo otroke v središče akcije z realističnimi modeli in zabavnimi liki, ki navdihujejo odprto domišljijsko igro brez omejitev. Kompleti so zabavna darila in jih je mogoče kombinirati (drugi kompleti so v prodaji ločeno) za odprt svet igralnih možnosti.
in stock
19,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® City 60404 Kombi s hamburgerji. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® City 60404 Kombi s hamburgerji. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017567471)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki