DOMO DO3100 digitalni termometer za hrano

Cena od 24,50 € do 26,99 €
DOMO DO3100 digitalni termometer za hrano
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Termometer za hrano DOMO DO3100

Termometer za hrano DOMO DO3100Hitro in enostavno določite idealen čas kuhanja vašega zrezka, pečenk, rib, perutnine, omake, pogače, čokolade, sladkorja, karamele, ...Temperaturno območje od 45 ° C do + 200 ° C Prikaže temperaturo v 5 sek.Popolnoma iz nerjavečega jekla Osvetljen zaslon S kavljem Samodejen izklop Vključuje 2 x 1,5 V baterijeDomo HT3100 digitalni termometer prikaže temperaturo hrane v 5 sekundah. Ima temperaturni razpon od –45 °C do +200 °C.UPORABA: Najprej vstavite ločeno pakirane baterije. Termometer se samodejno vklopi. Odstranite silikonski zaščitni pokrov. Pritisnite gumb za vklop, da vklopite termometer. S tipko ° C / ° F preklopite med indikacijami Celzija in Fahrenheita. Nato konico sonde vstavite v sredino mesa (v pečico ali ponev), da izmerite temperaturo. Prikaz je pravilen takrat ko se indikacija na zaslonu se ne spreminja več. To traja od 4 do največ 10 sekund. Zaslon termometra je opremljen z osvetlitvijo. Ko je termometer vklopljen, bo ta lučka zasvetila 7 sekund. Po teh 7 sekundah se lučka samodejno ugasne. Če želite ponovno zažgati, dvakrat pritisnite gumb za vklop ali gumb C / ° F. Če želite izklopiti napravo, enkrat pritisnite gumb za vklop. Naprava se takoj izklopi.ČIŠČENJE: Po vsaki uporabi sondo očistite z vlažno krpo in na termometru zamenjajte silikonski zaščitni pokrov. 
in stock
26,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

DOMO DO3100 digitalni termometer za hrano

Domo HT3100 digitalni termometer prikaže temperaturo hrane v 5 sekundah. Ima temperaturni razpon od –45 °C do +200 °C. DOMO
Razpoložljivost je treba preveriti
26,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za DOMO DO3100 digitalni termometer za hrano. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka DOMO DO3100 digitalni termometer za hrano. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5411397154040)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki