Gorenje MMC1005W

Cena od 170,00 € do 339,90 €
Gorenje MMC1005W
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

GORENJE kuhinjski robot MMC1005W

Mešalni nastavek se vrti okoli svoje osi, mešalna glava pa v ravno nasprotno smer, zato so vse sestavine povsem in enakomerno zmešane. V zmesi bo ostal zrak, zato bo puhasta in mehka. Vi morate samo še izbrati pravi nastavek za pripravo najljubšega recepta in osupniti najbližje z vrhunskimi rezultati. <strong>Za vse kuharske postopke pred peko</strong> Mešanje, stepanje in gnetenje. Aparatu so priloženi kavelj za gnetenje, metlica za mešanje ter ploski za stepanje. Metlica za mešanje zrahlja in zmeša sestavine, ko želite rahlo in puhasto zmes. Kavelj za gnetenje učinkovito pregnete še tako gosto maso. Stepalnik stepe popolno smetano ali rahel sneg iz beljakov. <strong>Prilagoditev po meri</strong> Različne hitrosti enostavno izberete s pomočjo stikala. To vam zagotavlja vsestranskost v vsaki posamezni fazi priprave, da lahko opravite vse, od običajnega mešanja do stepanja beljakov. Najmanjša hitrost in priročen pokrov preprečujeta brizganje vsebine naokoli ob zagonu aparata. <strong>Prihrani čas in energijo</strong> Kuhinjski robot iz Gorenja prihrani čas in energijo, hkrati pa da popolne rezultate. Močan aparat odlikujejo odlične mešalne lastnosti in natančna kontrola v vsakem trenutku. Gorenjev kuhinjski robot ima moč in hitrost, hkrati pa je dovolj občutljiv, da odlično premeša vse od goste mase za kekse do občutljivih beljakov. Močan motor kot za šalo opravi z gnetenjem, mešanjem in stepanjem. <strong>Mletje mesa, priprava smutijev</strong> Poleg mešanja, stepanja in gnetenja vam bo kakovosten steklen mešalnik pomagal zmiksati zelenjavo v gladko juho ali sadje za okusen smoothie. Priloženi nastavek za mletje mesa vam bo prinesel prednosti zdravega, doma narejenega mletega mesa, ali klobas. <strong>Posoda s pokrovom</strong> Posoda iz nerjavečega jekla daje aparatu moderen in eleganten videz ter podaljšuje dobo uporabnosti. Prozoren pokrov omogoča pregled nad procesom mešanja ali gnetenja, onemogoča brizganje mase in omogoča brezskrbno dodajanje sestavin med mešanjem. Ker je posoda primerna za pranje v pomivalnem stroju, bo poenostavila vsa vaša kuhinjska opravila. <strong>Deli so primerni za pranje v pomivalnem stroju</strong> Posoda iz nerjavečega jekla in vsi ostali nerjaveči deli so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. To bo olajšalo vsakodnevno delo v kuhinji. Mešalnik je izdelan iz kakovostnega stekla in ga lahko operete, ko odstranite rezilo.
dostava-3-5
170,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Gorenje MMC1005W kuhinjski robot

Gorenje MMC1005W kuhinjski robot z močjo 1000 W, šestimi stopnjami hitrosti, izmeničnim motorjem in 4,8-l mešalno posodo. Gorenje
Razpoložljivost je treba preveriti
189,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Gorenje MMC1005W. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Gorenje MMC1005W. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3838782606731)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki