Viseče stojalo za začimbe Joseph Joseph

Cena od 22,90 € do 36,29 €
Viseče stojalo za začimbe Joseph Joseph
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Viseče stojalo za začimbe Joseph Joseph

Blagovna znamka Joseph Joseph vam bo pomagala, da bo vaša kuhinja še bolj organizirana. To priročno viseče stojalo za začimbe lahko sprejme do 7 standardnih posodic za začimbe v okroglih in kvadratnih oblikah (posodice niso priložene). Največja velikost posodice za začimbe je 5 cm x 5 cm x 11,9 cm. Prilega se vsem omaram z notranjo globino najmanj 32 cm in največjo debelino police 2 cm. Kako ga namestiti? 1. Očistite in posušite spodnjo stran police. 2. Odstranite zadnjo stran nalepke. 3. Kavlje vstavite v rob police in stojalo trdno pritisnite ob polico na mestu samolepilne folije. Nato zadržite 30 sekund. 4. Po 24 urah lahko začnete uporabljati nameščeno polico.
in_stock
22,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Joseph Joseph organizator omarice za začimbe CupboardStore - pisana. Organizator omarice za začimbe iz kolekcije Joseph Joseph. Model izdelan iz umetne snovi.

in stock
29,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

shumee JJ - CupboardSto organizator polic za začimbe

organizator za kozarce za začimbe v obliki predala, obešenega pod polico (maks. debelina police 2 cm), – izvlečna – sprejme 7 standardnih posodic za začimbe (cca. 4,4 cm premera) – olajša dostop in prihrani prostor, – montiran s trakom 3M VHB – brez vrtanja, – iz polipropilena, – za omarice širine shumee
Razpoložljivost je treba preveriti
36,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Viseče stojalo za začimbe Joseph Joseph. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Viseče stojalo za začimbe Joseph Joseph. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5028420000689)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki