Grelnik vode Russell Hobbs 26051-70, črn

Cena od 50,99 € do 67,99 €
Grelnik vode Russell Hobbs 26051-70
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Grelnik vode RUSSELL HOBBS 26051-70 Honeycomb

Grelnik vode RUSSELL HOBBS 26051-70Bodite v koraku z zadnjimi kuhinjskimi trendi z Russell Hobbs Honeycomb grelnikom vode, ki vam prinaša vrhunski dizajn po dostopni ceni. Preprosto spremenite svojo kuhinjo z grelnikom vode z obliko, ki je je navdihnilo medeno satovje, in s povdarki iz nerjavečega jekla, ki bo naredil odličen vtis na vašem kuhinjskem pultu. Uživajte v napitku pripravljenem v 55-ih sekundah* iz grenika vode s kljunom za popolno nalivanje, ki preprečuje razlivanje in pljuskanje tekočine. Čas je, da uživate v čudovitem napitku.Lastnosti:Kapaciteta posode 1,7 lNerjaveče jekloFunkcija odmerjanja 1/2/3 skodelic znotraj grelnika za hitro vrenjeZavre 1 skodelico v 55 s*Prihrani do 66% energije **Okence za vodoZaščita pred vrenjem na suho (brez vode)Gumb na pritisk za odpiranje pokrovaKljun za popolno nalivanje260°osnova s prostorom za shranjevanje kablaMoč: 2400 W*1 skodelica vsebuje 235 ml vode**Vrenje 1 skodelice (235ml) v primerjavi z 1-im litrom vodeTeksturirani dizajnHoneycomb Black grelnik vode prinaša sodoben privdih vašemu pultu v vrhunski črni plastiki s tekstirirano obliko, ki jo je navdihnilo medeno satovje. S ponavljajočim se heksagonalnim vzorcem in povdarki iz nerjavečega jekla lahko s stilom naredite vsak napitek.Funkcija odmerjanja 1/2/3 skodelic znotraj grelnika za hitro vrenjeUživanje v hitrem napitki ni bilo nikoli lažje zahvaljujoč znakom območij za hitro vrenje na vašem Honeycomb Black grelniku vode. Funkcija odmerjanja 1/2/3 skodelic znotraj grelnika vam dovoljuje, da ga napolnite s potrebno količino vode, tako da lahko zagrejete eno skodelico v 55-ih sekundah*. Tako se lahko usedete in dejansko uživate v napitku tudi v najbolj burnih jutrih. S tem, ko zavrete le potrebno količino vode, lahko tudi prihranite do 66% energije**.**Vrenje 1 skodelice (235ml) v primerjavi z 1-im litrom vodeGumb na pritisk za odpiranje pokrovaZahvaljujoč gumbu na pritisk za odpiranje pokrova lahko z lahkoto dolivate vodo za hiter napitek v vaš Honeycomb Black grelnik vode. Pritisnite na gumb in tako držite pokrov grelnika odprt ter ga lahko direktno postavite pod pipo za vodo za lažje polnjenje.
in stock
50,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Russell Hobbs Honeycomb grelnik vode, črn

ODREZANE CENE – 30% popusta na izbrane male gospodinjske aparate znamke Russell Hobbs s promo kodo 24MDW4SI265 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Električni grelnik s prostornino 1,7 L, z močjo 2400 W. Russell Hobbs grelnik vode Honeycomb zavre vodo za eno skodelico že v samo 50 sekundah, zato boste lahko prihranili do 66 % energije. Indikator nivoja vode in kazalnik količine vode sta praktičen dodatek tej napravi. Russell Hobbs
Razpoložljivost je treba preveriti
61,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Grelnik vode Russell Hobbs 26051-70. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Grelnik vode Russell Hobbs 26051-70. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5038061111330)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki