Indukcijska kuhalna plošča BOSCH PIF612BB1E

Cena od 571,99 € do 599,99 €
Indukcijska kuhalna plošča BOSCH PIF612BB1E
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Indukcijska kuhalna plošča Bosch PIF612BB1E

  Indukcijska kuhalna plošča Bosch PIF612BB1E z upravljalnikom TouchSelect s katerim lahko preprosto upravljate želeno kuhališče. Preprosto izberite stopnjo moči, ki jo potrebujete.   Ko želite pripraviti hitre in preproste obroke še hitreje, vam pomaga PowerBoost. Ta praktična funkcija poveča zmogljivost za izredno hitro segrevanje. Uporabite jo na svoji indukcijski kuhalni plošči, da zavrete velike količine vode – segreli jo boste skoraj 35 % hitreje v primerjavi z najvišjo stopnjo moči. Temu se reče ekspresno kuhanje!   Funkcija QuickStart zazna, kam ste postavili lonec, in na upravljalnem vmesniku avtomatsko prikaže ustrezno kuhališče. Nemudoma lahko pričnete s kuhanjem in takoj izberete želeno nastavitev kuhanja za vaš lonec.   Zaznavanje posode. Plošča ne bo delala, če posode ni na njej.   Če kuhalno ploščo izklopite, za kratek čas shrani zadnje izbrane nastavitve. Če kuhalno ploščo čez kratek čas ponovno vklopite, bodo nastavitve še vedno na voljo. Ko se nastavljeni čas izteče, se dodeljeno kuhališče samodejno izklopi. To vam prihrani še en gib roke.   17 nastavitev stopenj za indukcijo, točna kontrola moči, da zadovolji vaše različne potrebe pri kuhanju.   Funkcija Child Lock prepreči nepooblaščeno uporabo kuhalne plošče z enim dolgim pritiskom na gumb. Sedaj otroci ne morejo več pomotoma prižgati kuhalne plošče.   Indukcijske kuhalne plošče proizvajajo toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. Kaj to pomeni za vas? Več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami. To še ni vse. Z indukcijsko kuhalno ploščo zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.   Podatkovna kartica izdelka   Več podatkov
2 - 5 dni
571,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča BOSCH PIF612BB1E

TouchSelect: Izbira želenega kuhalnega polja in enostavna nastavitev želene stopnje moči.Z aktiviranjem dodatnega kuhališča dobite večje kuhališče primerno za preženje z večjimi posodami.PowerBoost: do 35 % hitrejše segrevanje na vaši indukcijski kuhalni plošči v primerjavi z najvišjo stopnjo.QuickStart: takojšnji začetek ob izbrani zaželeni stopnji kuhinji.ReStart: ponastavi nastavitve kuhalne plošče za štiri sekunde v primeru nenamernega izklopa kuhalne plošče.
in stock
599,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Indukcijska kuhalna plošča BOSCH PIF612BB1E. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Indukcijska kuhalna plošča BOSCH PIF612BB1E. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005417032)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki