Elica NikolaTesla Prime S indukcijska kuhalne plošče

Cena od 1.485,90 € do 1.619,20 €
Elica NikolaTesla Prime S indukcijska kuhalne plošče
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

ELICA NIKOLATESLA PRIME S BL/A/83 INDUKCIJSKA PLOŠČA Z NAPO

Zaradi sodobnega industrijskega sloga je NikolaTesla PRIME S edinstven in prepoznaven izdelek, prefinjeni materiali in linije so zasnovani tako, da polepšajo, a tudi naredijo čas kuhanja udobnejši. Štiri neodvisne kuhalne cone so skrite s črnim kaljenim steklom, v sredini pa elegantna in robustna rešetka skriva močno sesalno območje, ki se lahko uporablja tudi v samodejnem načinu s tehnologijo Autocapture. Izbira odpornega materiala, kot je lito železo, omogoča drugo uporabo površine, ki lahko v trenutkih neteženja postane praktična podpora za lonce, tudi vroče ali za katerikoli predmet. Filtre za maščobo in visoko zmogljive obnovljive filtre za vonjave je mogoče odstraniti z vrha brez kakršnega koli truda, na enak način je možen dostop do notranjega dela, da se očisti pred nenamernim iztekanjem iz loncev. Poleg tega poseben ventil omogoča izpust morebitne razlite tekočine, kar zagotavlja maksimalno higieno v vaši kuhinji.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.508,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

ELICA NIKOLATESLA PRIME S+ BL/A/83 INDUKCIJSKA PLOŠČA Z NAPO

Zaradi sodobnega industrijskega sloga je NikolaTesla PRIME S+ edinstven in prepoznaven izdelek, prefinjeni materiali in linije so zasnovani tako, da polepšajo, a tudi naredijo čas kuhanja udobnejši. Štiri neodvisne kuhalne cone so skrite s črnim kaljenim steklom, v sredini pa elegantna in robustna rešetka skriva močno sesalno območje, ki se lahko uporablja tudi v samodejnem načinu s tehnologijo Autocapture. Izbira odpornega materiala, kot je lito železo, omogoča drugo uporabo površine, ki lahko v trenutkih neteženja postane praktična podpora za lonce, tudi vroče ali za katerikoli predmet. Filtre za maščobo in visoko zmogljive obnovljive filtre za vonjave je mogoče odstraniti z vrha brez kakršnega koli truda, na enak način je možen dostop do notranjega dela, da se očisti pred nenamernim iztekanjem iz loncev. Poleg tega poseben ventil omogoča izpust morebitne razlite tekočine, kar zagotavlja maksimalno higieno v vaši kuhinji. Verzija PRIME S+ ima eno Bridge cono (združljivo kuhališče za večje posode)
Razpoložljivost je treba preveriti
1.619,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Elica NikolaTesla Prime S indukcijska kuhalne plošče. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Elica NikolaTesla Prime S indukcijska kuhalne plošče. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8020283054554)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki