Elica Libra BL/A83 indukcijska kuhalne plošče

Cena od 1.957,90 € do 1.976,90 €
Elica Libra BL/A83 indukcijska kuhalne plošče
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Indukcijska kuhalna plošča z napo Elica NikolaTesla Libra BL/A/83

Indukcijska kuhalna plošča z napo Elica NikolaTesla Libra se ponaša s tremi temeljnimi funkcijami, ki so harmonično združene v enem samem izdelku: kuhanje z indukcijskimi conami najnovejše generacije in praktična funkcija mostu; tihi in učinkovit sesalni sistem za takojšnje odstranjevanje hlapov in vonjav ter integrirana digitalna tehtnica, ki ponuja možnost tehtanja sestavin neposredno v lonec, pri kateri koli temperaturni ravni.   Ultrazmogljive regenerativne filtre za maščobe in ogljikove filtre je mogoče brez truda odstraniti z vrha, prav tako pa lahko dostopate do notranjosti, da očistite morebitno razlitje. Poleg tega je na voljo poseben ventil, ki omogoča odvajanje morebitne razlite tekočine in tako zagotavlja maksimalno higieno v kuhinji.   Z modelom Nikola Tesla prihranite čas in denar. Ta napa signalizira, če je kuhalna plošča vključena, tudi če ni v uporabi. Če postavite na to kuhalno ploščo lonec, se aktivira.   Z novo tehnologijo dosežemo prag filtriranja nad 82%, kar je v primerjavi s povprečno zmogljivostjo filtrov, ki dosegajo 60% zelo velik napredek.   Včasih morate sredi priprave recepta nepričakovano zapustiti kuhinjo in prekiniti kuhanje. V tem primeru lahko omogočite funkcijo Stop&Go, lahko vsa aktivna aobmočja izklopite z eno samo potezo.   Več podatkov
Preverite
1.957,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

ELICA NIKOLATESLA LIBRA BL/A/83 kuhalna plošča z integrirano napo

Elica NikolaTesla Libra BL/A/83 je visokokzmogljiva kuhalna plošča širine 83 cm, ki ima vgrajeno tudi napo. Napa ima auto funkcijo, ki samodejno prilagaja številu in moči delovanja kuhališč. NikolaTesla Libra je prva kuhalna plošča z integrirano napo na trgu tudi z integrirano tehtnico.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.959,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Elica Libra BL/A83 indukcijska kuhalne plošče. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Elica Libra BL/A83 indukcijska kuhalne plošče. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0270700003353)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki