Electrolux KGG64362K plinska kuhalna plošča

Cena od 282,00 € do 335,90 €
Electrolux KGG64362K plinska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Electrolux KGG64362K Plinska kuhalna plošča

S plinsko kuhalno ploščo Electrolux KGG64362K natančno upravljajte plamen na plinski plošči s krmilnimi gumbi StepPower. Izberite stopnjo segrevanja od 1 do 9, tako da preprosto nastavite pravo moč, ne da bi se vam bilo treba zaradi preverjanja skloniti. Plinski gorilniki SpeedBurner omogočajo hiter in učinkovit način kuhanja.
Razpoložljivost je treba preveriti
282,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Plinska kuhalna plošča ELECTROLUX KGG64362K

in stock
299,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Plinska kuhalna plošča Electrolux KGG64362K

Plinska kuhalna plošča Electrolux KGG64362K omogoča zanesljivo kuhanje s StepPower. Natančno upravljajte plamen na plinski plošči s krmilnimi gumbi StepPower. Izberite stopnjo segrevanja od 1 do 9, tako da preprosto nastavite pravo moč, ne da bi se vam bilo treba zaradi preverjanja skloniti.   Gorilnik SpeedBurner za hitro kuhanje. Plinski gorilniki SpeedBurner omogočajo hiter in učinkovit način kuhanja. Za razliko od običajnih plinskih kuhalnih plošč porabijo hitri gorilniki SpeedBurner 20 % manj energije. Prav tako natančno usmerjajo plamen za segrevanje dna loncev in ponev, da lahko hitro pripravite hrano.   Zmogljiv gorilnik - za polnejši okus. Izpopolnite okus hrane z zmogljivim gorilnikom. Dodaja visoko toploto, ki je kot nalašč za praženje svežih kozic ali kuhanje past za slastne karije.   Za profesionalen videz s podstavki za posodo z rešetkami iz litega železa. Poskrbite za profesionalen videz vaše kuhalne plošče z našimi podstavki za posodo z rešetkami iz litega železa. Ti čvrsti podstavki zagotavljajo stabilno podlago za kuhanje. Zahvaljujoč trpežnemu materialu bodo zdržali leta in leta.   Varnost brez pomislekov. Plinska kuhalna plošča ima samodejno varnostno funkcijo, ki izklopi dovod plina, če plamen po nesreči ugasne.   Več podatkov   Podatkovna kartica izdelka
Preverite
335,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Electrolux KGG64362K plinska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Electrolux KGG64362K plinska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543834136)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki