Electrolux EIP6446 indukcijska kuhalna plošča

Cena od 649,00 € do 938,06 €
Electrolux EIP6446 indukcijska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Electrolux EIP6446 Indukcijska kuhalna plošča

Upravljalne tipke in kuhališča elegantne kuhalne plošče Electrolux EIP6446 Pure se prikažejo samo, ko jih potrebujete. Ko kuhalna plošča ni v uporabi, se zaradi elegantne površine neopazno zlije z delovno površino. Ko ste pripravljeni na ustvarjanje kulinaričnih mojstrovin, z dotikom vklopite kuhalno ploščo in tako razkrijete njene nastavitve in funkcije. Funkcija Bridge omogoča združitev dveh ločenih kuhališč v eno veliko površino. S samodejno prilagoditvijo temperature in časa je popolna, da kar najbolje izkoristite žar plošče ali posode za pečenje. Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo EIP6446 z napo.
Razpoložljivost je treba preveriti
649,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux EIP6446

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux EIP6446 se zaradi elegantne površine neopazno zlije z delovno površino, tudi ko kuhalna plošča ni v uporabi. Ko ste pripravljeni na ustvarjanje kulinaričnih mojstrovin, z dotikom vklopite kuhalno ploščo in tako razkrijete njene nastavitve in funkcije.    Funkcija Bridge omogoča združitev dveh ločenih kuhališč v eno veliko površino. S samodejno prilagoditvijo temperature in časa je popolna, da kar najbolje izkoristite žar plošče ali posode za pečenje.   Ko postavite posodo na kuhalno ploščo, samodejno zasveti ustrezno upravljalno področje. Tako veste, katero področje uporabiti za kuhanje. Preprosto izberite želeno temperaturo za svojo jed s pomikom prsta in kmalu boste uživali v slastnih rezultatih.   Ostale prednosti indukcijske kuhalne plošče Electrolux EIP6446: Upravljalne tipke kuhalne plošče se osvetlijo na dotik ter v kuhališčih prikazujejo elegantne obrise mlina na veter. Elegantna kuhalna plošča je popoln dodatek sodobni kuhinji.  Funkcija Hob2Hood brezžično poveže vašo kuhalno ploščo s svojo napo. Več podatkov
Preverite
659,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča ELECTROLUX EIP6446

in stock
669,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska ploąča Electrolux EIP6446

1 - 5 dni
698,26 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kuhalna ploąča Electrolux EIP6446, ind., Bridge - EIP6446 - 7332543661657

1 - 5 dni
938,06 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Electrolux EIP6446 indukcijska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Electrolux EIP6446 indukcijska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543661657)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki