Bosch Series 8 PXX875D67E indukcijska kuhalna plošča

Cena od 2.277,99 € do 2.599,00 €
Bosch Series 8 PXX875D67E indukcijska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Indukcijska kuhalna plošča z vgrajeno napo BOSCH PXX875D67E

Serie 8, Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo, 80 cm, površinska montaža z okvirjem PXX875D67EDirectSelect Premium: obsežen in intuitiven uporabniški vmesnik na dotik.FlexInduction: večja prilagodljivost za velike lonce in ponve na vaši kuhalni plošči.PerfectAir senzor: samodejni nadzor nastavitev za maksimalno zmogljivost nape pri nizki stopnji hrupa.PerfectCook ready: preprečuje prekomerno kuhanje in prevretje z natančno regulacijo temperature kuhanja - senzor možno dokupiti kot dodatni pribor.PerfectFry: za popolno praženje živil zahvaljujoč senzorskemu nadzoru s 5 stopnjami moči.
in stock
2.277,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča z napo Bosch PXX875D67E

Indukcijske kuhalne plošče proizvajajo toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. Kaj to pomeni za vas? Več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami.To še ni vse. Z indukcijsko kuhalno ploščo  Bosch PXX875D67E zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.   PanBoost segreje ponve in s premazom obložene lonce še hitreje – ne da bi vas pri tem moralo skrbeti zaradi škode, ki bi jo povzročila previsoka temperatura. Funkcijo PanBoost lahko enostavno izberete prek uporabniškega vmesnika. Tako bo vaša ponev pripravljena na praženje že v tridesetih sekundah.   Sistem DirectSelect Premium z dolžino 30 cm ponuja odlično uporabnost med pripravo hrane. Za intuitivno preprosto izbiro stopenj moči in dodatne funkcije. Uporabniški vmesnik prikazuje samo funkcije, ki jih dejansko potrebujete. Uporabniški vmesnik v izklopljenem stanju ni viden, zato je kuhalna plošča videti čista in elegantna.   Ostale prednosti indukcijske kuhalne plošče z napo Bosch PXX875D67E: DirectSelect Premium: neposreden, preprost izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij. FlexInduction kuhališče: več fleksibilnosti s kombiniranjem kuhališč v eno veliko cono za kuhanje v majhnih lončkih ali velikih posodah. Avtomatski prenos nastavitev: če lonec med kuhanjem premaknete z enega kuhališča na drugo, stopnje temperature ni treba individualno prilagoditi. PerfectCook ready: preprečuje prekomerno kuhanje in prevretje z natančno regulacijo temperature kuhanja - senzor možno dokupiti kot dodatni pribor. PerfectFry: za popolno praženje živil zahvaljujoč senzorskemu nadzoru s 5 stopnjami moči. Več informacij Podatkovna kartica izdelka
2 - 5 dni
2.279,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BOSCH PXX875D67E INDUKCIJSKA PLOŠČA Z INTEGRIRANO NAPO

Indukcijska plošča z integrirano napo Bosch PXX875D67E se ponaša z dvemi FlexInduction kuhališči: Uporaba posode poljubne oblike ali velikosti kjer koli na 40 cm dolgem območju. Kuhalna plošča z vgrajeno napo PXX875D67E omogoča več svobode in prilagodljivosti pri načrtovanju in ustvarjanju v kuhinji. Ti elementi v enem samem aparatu združujejo najnovejšo tehnologijo indukcijskih kuhalnih plošč in kuhinjskih nap. Vgrajena napa obenem odvaja paro in vonjave prav pri izviru, tako da v vaši kuhinji diši po čistem in svežem.
Razpoložljivost je treba preveriti
2.599,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Series 8 PXX875D67E indukcijska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Series 8 PXX875D67E indukcijska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005192540)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki