Bosch Series 8 PXX801D67E indukcijska kuhalna plošča

Cena od 2.277,90 € do 2.499,00 €
Bosch Series 8 PXX801D67E indukcijska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Indukcijska kuhalna plošča z napo Bosch PXX801D67E

Indukcijska kuhalna plošča z napo Bosch PXX801D67E omogoča hitrejše kuhanje in manjšo porabo energije. To je indukcija. Indukcijske kuhalne plošče proizvajajo toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. Kaj to pomeni za vas? Več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami. To še ni vse. Z indukcijsko kuhalno ploščo zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.   S svojim kuhanjem navdušite, kot še nikoli poprej. Še dodatna moč: izboljšana funkcija PowerBoost indukcijskih kuhalnih plošč nudi še večjo moč za hitrejšo pripravo hrane. Zdaj lahko 2 litra vode, na primer zavrete skoraj trikrat hitreje, kot na običajni steklokeramični kuhalni plošči.   Pražite hitreje. PanBoost segreje ponve in s premazom obložene lonce še hitreje – ne da bi vas pri tem moralo skrbeti zaradi škode, ki bi jo povzročila previsoka temperatura. Funkcijo PanBoost lahko enostavno izberete prek uporabniškega vmesnika. Tako bo vaša ponev pripravljena na praženje že v tridesetih sekundah.   Kuhajte kot pravi kuharski mojster. MoveMode poskrbi za povsem intuitivno in priročno kuhanje. V preteklosti ste morali stopnjo moči prilagoditi, ko ste želeli jed po prvotnem kuhanju v vreli vodi pustiti lahko vreti. Funkcija MoveMode zdaj to stori namesto vas. Z vklopom funkcije MoveMode se kuhališče razdeli na več območij s prednastavljenimi stopnjami moči. Vse, kar morate storiti, je premakniti lonec s prednjega dela kuhališča, kjer se jedi kuhajo oziroma pečejo, na zadnji del, kjer se priprava nadaljuje z lahnim vrenjem.   Kuhalne plošče z vgrajeno napo omogočajo več svobode in prilagodljivosti pri načrtovanju in ustvarjanju v kuhinji. Ti elementi v enem samem aparatu združujejo najnovejšo tehnologijo indukcijskih kuhalnih plošč in kuhinjskih nap. Vgrajena napa obenem odvaja paro in vonjave prav pri izviru, tako da v vaši kuhinji diši po čistem in svežem.   Več podatkov
2 - 5 dni
2.277,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča z vgrajeno napo BOSCH PXX801D67E

Kuhalna plošča z vgrajeno napo:odstrani paro in vonjave kuhanja neposredno pri viru.DirectSelect Premium:obsežen in intuitiven uporabniški vmesnik na dotik.FlexInduction:večja prilagodljivost za velike lonce in ponve na vaši kuhalni plošči.PerfectAir senzor:samodejni nadzor nastavitev za maksimalno zmogljivost nape pri nizki stopnji hrupa.PerfectCook ready:preprečuje prekomerno kuhanje in prevretje z natančno regulacijo temperature kuhanja - senzor možno dokupiti kot dodatni pribor.
in stock
2.277,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BOSCH PXX801D67E Indukcijska plošča z integrirano napo

Indukcijska plošča z integrirano napo Bosch PXX801D67E se ponaša z dvemi FlexInduction kuhališči: Uporaba posode poljubne oblike ali velikosti kjer koli na 40 cm dolgem območju. Kuhalna plošča z vgrajeno napo PXX801D67E omogoča več svobode in prilagodljivosti pri načrtovanju in ustvarjanju v kuhinji. Ti elementi v enem samem aparatu združujejo najnovejšo tehnologijo indukcijskih kuhalnih plošč in kuhinjskih nap. Vgrajena napa obenem odvaja paro in vonjave prav pri izviru, tako da v vaši kuhinji diši po čistem in svežem.
Razpoložljivost je treba preveriti
2.499,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Series 8 PXX801D67E indukcijska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Series 8 PXX801D67E indukcijska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005192533)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki