Bosch Series 6 PVQ731F15E indukcijska kuhalna plošča

Cena od 1.836,91 € do 1.969,99 €
Bosch Series 6 PVQ731F15E indukcijska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Indukcijska kuhalna plošča z napo Bosch PVQ731F15E

Indukcijske kuhalne plošče proizvajajo toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. Kaj to pomeni za vas? Več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami.To še ni vse. Z indukcijsko kuhalno ploščo Bosch PVQ731F15E zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.   Še dodatna moč, izboljšana funkcija PowerBoost naših indukcijskih kuhalnih plošč nudi še večjo moč za hitrejšo pripravo hrane. Zdaj lahko 2 litra vode, na primer zavrete skoraj trikrat hitreje, kot na običajni steklokeramični kuhalni plošči.   Funkcija QuickStart zazna, kam ste postavili lonec, in na upravljalnem vmesniku avtomatsko prikaže ustrezno kuhališče. Nemudoma lahko pričnete s kuhanjem in takoj izberete želeno nastavitev kuhanja za vaš lonec.   Ostale prednosti inukcijske kuhalne plošče z napo Bosch PVQ731F15E: DirectSelect: neposreden in enostaven izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij. CombiZone: več prilagodljivosti s kombiniranjem dveh kuhališč z enakomerno porazdelitvijo toplote, na primer za pekač in podobne posode. Zaobljena oblika: eleganten in privlačen dizajn z zaobljenim prednjim delom. PowerBoost: do 50% več moči za hitrejše segrevanje. QuickStart: takojšnji začetek ob izbrani zaželeni stopnji kuhinji. Več informacij Podatkovna kartica izdelka
2 - 5 dni
1.836,91 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BOSCH PVQ731F15E INDUKCIJSKA PLOŠČA Z INTEGRIRANO NAPO

Indukcijska kuhalna plošča Bosch PVQ731F15E z integrirano napo združuje dva aparata v enega za popolne rezultate kuhanja. Ni potrebe po vklapljanju nape. Zdaj to namesto vas naredi kar kuhalna plošča PVQ731F15E. S funkcijo AutoOn se ob prižigu kuhalne plošče vedno vklopijo tudi ventilatorji. Lahko pa jih upravljate tudi sami. Brez dodatnega truda poskrbite, da bo vaša kuhinja vedno dišala čisto in sveže.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.899,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča z vgrajeno napo BOSCH PVQ731F15E

Serie 6, Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo, 70 cm, površinska montaža brez okvirjaPVQ731F15EIndukcijska kuhalna plošča z integrirano napo združuje dva aparata v enega za popolne rezultate kuhanja.DirectSelect: neposreden in enostaven izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij.CombiZone: več prilagodljivosti s kombiniranjem dveh kuhališč z enakomerno porazdelitvijo toplote, na primer za pekač in podobne posode.Funkcija AutoOn: samodejno odvaja paro, ko se vaša kuhalna plošča segreje.Zaobljena oblika: eleganten in privlačen dizajn z zaobljenim prednjim delom.MoveMode: avtomatska nastavitev stopenj kuhanja omogoča hitro vrenje na sprednjem in lahko vrenje na zadnjem kuhališču.
in stock
1.969,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Series 6 PVQ731F15E indukcijska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Series 6 PVQ731F15E indukcijska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005194407)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki