Bosch Series 4 PIE611B15E indukcijska kuhalna plošča

Cena od 1.279,00 € do 1.419,00 €
Bosch Series 4 PIE611B15E indukcijska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH PIE611B15E INDUKCIJSKA PLOŠČA Z INTEGRIRANO NAPO

Bosch indukcijska plošča z integrirano napo PIE611B15E s funkcijo TouchSelect omogoča izbiro želenega kuhalnega polja in enostavno nastavitev želene stopnje moči. Ko želite pripraviti hitre in preproste obroke še hitreje, vam pomaga PowerBoost. Ta praktična funkcija poveča zmogljivost za izredno hitro segrevanje. Uporabite jo na svoji indukcijski kuhalni plošči PIE611B15E, da zavrete velike količine vode – segreli jo boste skoraj 35 % hitreje v primerjavi z najvišjo stopnjo moči.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.279,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča z napo Bosch PIE611B15E

Indukcijska kuhalna plošča z napo Bosch PIE611B15E se ponaša s TouchSelect: zadostuje že pritisk s prstom. S to novo upravljalno ploščo lahko preprosto uravnavate želena kuhališča. Preprosto izberite stopnjo moči, ki jo potrebujete. Z novima funkcijama QuickStart in ReStart pa je kuhanje zdaj še bolj enostavno.   Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo združuje dva aparata v enega za popolne rezultate kuhanja.    Hitrejše kuhanje, manjša poraba energije. To je indukcija. Indukcijske kuhalne plošče proizvajajo toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. Kaj to pomeni za vas? Več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami. To še ni vse. Z indukcijsko kuhalno ploščo zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.   TouchSelect: izbira želenega kuhališča in enostavno nastavitev želene stopnje moči.   S svojim kuhanjem navdušite, kot še nikoli poprej. Še dodatna moč: izboljšana funkcija PowerBoost indukcijskih kuhalnih plošč nudi še večjo moč za hitrejšo pripravo hrane. Zdaj lahko 2 litra vode, na primer zavrete skoraj trikrat hitreje, kot na običajni steklokeramični kuhalni plošči.   Več podatkov
Preverite
1.324,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča z vgrajeno napo BOSCH PIE611B15E

Serie 4, Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo, 60 cm, površinska montaža brez okvirjaPIE611B15EIndukcijska kuhalna plošča z integrirano napo združuje dva aparata v enega za popolne rezultate kuhanja.TouchSelect: Izbira želenega kuhalnega polja in enostavna nastavitev želene stopnje moči.PowerBoost: do 50 % večja zmogljivost hitrejšega segrevanja na vaši indukcijski kuhalni plošči.ReStart: če kaj prekipi, se kuhalna plošča avtomatsko izklopi in shrani zadnjo izbrano nastavitev.Časovnik s funkcijo izklopa: izklopi dodeljeno kuhališče po nastavljenem času.Otroška ključavnica: zaklene nadzorno ploščo, da prepreči nenamerne spremembe nastavitev.
in stock
1.349,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Series 4 PIE611B15E indukcijska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Series 4 PIE611B15E indukcijska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005250288)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki