Bosch PXE675DE4E indukcijska kuhalna plošča

Cena od 999,00 € do 1.050,90 €
Bosch PXE675DE4E indukcijska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH PXE675DE4E indukcijska kuhalna plošča

Bosch pxe675de4e indukcijska kuhalna plošča bo poskrbela za kuhanje z manj energije in več varnosti. Plošča ima 4 kuhališča in eno FlexInduction območje z različnimi možnostmi uporabe. Ploščo odlikuje PerfectFry tehnologija za popolno praženje živil, katerega omogoča senzorski nadzor s 5 stopnjami moči. Pohvali se z DirectSelect Premium sistemom upravljanja, programsko uro s funkcijo izklopa ter opomnikom za vsako kuhališče. Na voljo sta še funkciji QuickStart in ReStart.
Razpoložljivost je treba preveriti
999,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča Bosch PXE675DE4E

Če uporabljate eno posodo ali več, jih lahko postavite eno za drugo ali eno ob drugi. Boscheva tehnologija FlexInduction vam omogoča izbiro. Ker indukcija segreva dno posode in ne same kuhalne plošče, lahko pripravljate jedi kjer koli na površini kuhalne plošče. Kuhalno ploščo Bosch PXE675DE4E lahko uporabite kot običajno indukcijsko kuhalno ploščo z ločenimi kuhališči ali s preprostim pritiskom na tipko združite več kuhališč. Tako lahko pridobite dodaten prostor in lahko večje posode, npr. pekač, položite, kamor koli želite.   Še dodatna moč, izboljšana funkcija PowerBoost nudi še večjo moč za hitrejšo pripravo hrane. Zdaj lahko 2 litra vode, na primer zavrete skoraj trikrat hitreje, kot na običajni steklokeramični kuhalni plošči.   PanBoost segreje ponve in s premazom obložene lonce še hitreje – ne da bi vas pri tem moralo skrbeti zaradi škode, ki bi jo povzročila previsoka temperatura. Funkcijo PanBoost lahko enostavno izberete prek uporabniškega vmesnika. Tako bo vaša ponev pripravljena na praženje že v tridesetih sekundah.   Prednosti indukcijske kuhalne plošče Bosch PXE675DE4E: DirectSelect Premium: neposreden in preprost izbor želenega kuhalnega polja, nivoja moči in dodatnih funkcij. PerfectFry: za popolno praženje živil zahvaljujoč senzorskemu nadzoru s 5 stopnjami moči. PerfectCook: preprečuje prekomerno kuhanje in prevretje z natančno regulacijo temperature kuhanja. FlexInduction kuhališče: več fleksibilnosti s kombiniranjem kuhališč v eno veliko cono za kuhanje v majhnih lončkih ali velikih posodah. ComfortProfil: eleganten in privlačen dizajn z brušenim robom spredaj ter stranskimi okrasnimi letvicami Več podatkov
2 - 5 dni
1.050,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch PXE675DE4E indukcijska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch PXE675DE4E indukcijska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242002939278)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki