Bosch PKN645FP2E steklokeramična kuhalna plošča

Cena od 319,00 € do 369,00 €
Bosch PKN645FP2E steklokeramična kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH PKN645FP2E Steklokeramična kuhalna plošča

Po zaslugi intuitivne upravljalne plošče vam steklokeramična plošča Bosch PKN645FP2E omogoča, da lahko izberete kuhališča in nastavite točno tisto stopnjo moči, ki jo želite – hitro in neposredno. DirectSelect ima tudi praktičen zaslon za prikaz porabe energije ter funkciji QuickStart in ReStart. Bosch PKN645FP2E ima tudi kuhališče za praženje, ki z aktiviranjem dodatnega kuhališča omogoči večje kuhališče primerno za praženje z večjimi posodami.
Razpoložljivost je treba preveriti
319,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Steklokeramična kuhalna plošča BOSCH PKN645FP2E

DirectSelect: neposreden in enostaven izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij.Z aktiviranjem dodatnega kuhališča dobite večje kuhališče primerno za preženje z večjimi posodami.Razširljiva kuhalna cona.Raven okvir iz nerjavečega jekla okoli celotne kuhalne plošče.PowerBoost: do 20 % več energije, ko kuhate na električni kuhalni plošči.
in stock
349,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch PKN645FP2E steklokeramična kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch PKN645FP2E steklokeramična kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005283392)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki