Babyliss AS970E

Cena od 74,90 € do 99,99 €
Babyliss AS970E
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Oblikovalec las BABYLISS AS970E

Oblikovalec las BABYLISS AS970EZmogljiv 650W zračni oblikovalec za izjemno hitro sušenje in z možnostjo vrtljivih krtač. Vključuje 4 zamenljive nastavke za sušenje, polnost, glajenje in ravnanje brez naelektrenosti.LASTNOSTI:moč 650W50 mm krtača z mehkimi ščetinami 38 mm krtača s trdimi ščetinami krtača za glajenje nastavek za ravnanje2 grelni in hladna nastavitevzasnova cevi z enakomernim pretokom zrakaionski nadzor naelektrenosti las2,5 m upogljivega električnega kabla2-letna garancijaTa rotacijski oblikovalec las ima poleg krtače za glajenje, dodani dve zračni krtači in nastavek za ravnanje las. Oblikovalec oddaja ione za spodbujanje statičnega naboja v laseh, ki pozitivno vpliva na lasna vlakna. Z BaByliss Big Hair Luxe AS970E lahko ustvarite različne pričeske. S krtačo za kodranje dobite 4 nastavke, ki vam omogočajo ustvarjanje valovitih, skodranih ali ravnih las. Zahvaljujoč vrtljivemu gibanju krtače ustvarite volumen las takoj, tako da sami nastavite smer vrtenja. Med modeliranjem las si hkrati sušite lase. Ionska tehnologija preprečuje statične in kodraste lase. Keramična tehnologija tudi ščiti vaše lase pred vročino krtače. Krtača za sušilec las ima 2 različni nastavitvi sušenja, 2 nastavitvi temperature in hladen učinek. S to hladno nastavitvijo utrdite svojo pričesko, da ostane taka dlje.IONSKA FUNKCIJAIonska funkcija proti statiki, za mehke in sijoče laseNADZOROVANI STYLING2 gumba za določitev vroče temperature in gumb za hladen zrak omogočajo optimalen nadzor med oblikovanjem. Zaradi funkcije hladnega pihanja bo vaša pričeska bolj obstojna.Na koncu oblikovanja vklopite funkcijo hladnega pihanja. Tok hladnega zraka bo frizuro popolnoma utrdil in ji dal končno obliko.SMER VRTENJAZ lahkoto lahko izberete najprimernejšo smer vrtenja krtačNE ZAPETITE SE V ELEKTRIČNI KABELOblikovalec AS970E uporablja vrtljiv kabel, ki se lahko zasukata v katero koli smer. To preprečuje, da bi se vam kabel zapletel med oblikovanjem las.ZARADI KERAMIČNE PREVLEKE NAJ BODO VAŠI LASJE VARNIKeramična prevleka bo ohranila vaše lase varne. Ker se enakomerno segreva, učinkovito zmanjša tveganje za poškodbe las.BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih. 
in stock
89,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BaByliss AS970E vrtljiva krtača za lase, 650 W

ODREZANE CENE – 30% popusta na izbrane artikle za osebno nego znamke BaByliss s promo kodo 24MDW4SI289 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Babyliss AS970E vrtljiva krtača za lase, 650 W, vključuje 4 zamenljive nastavke za sušenje, polnost, glajenje in ravnanje brez naelektrenosti. Oblikovalec oddaja ione za spodbujanje statičnega naboja v laseh, ki pozitivno vpliva na lasna vlakna. BaByliss
Razpoložljivost je treba preveriti
99,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Babyliss AS970E. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Babyliss AS970E. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3030050153828)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki