Play-Doh Nori frizerski salon

Cena od 17,64 € do 24,17 €
Play-Doh Nori frizerski salon
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hasbro Play-Doh Crazy Hairdresser F1260

Valovi, kodri, mikada in bližnjice. V tem frizerstvu Play-Doh pričarajte vse, kar se vam zdi. Oglejte si lase, ki rastejo v različnih oblikah in stilih. Dodajte plastelin Play-Doh in poskusite zrasti čim daljšo pričesko. Oblikujte frizure strank, jih postrižite in začnite znova! Z ustvarjalnim kompletom lahko vedno znova ustvarite pisane kreativne pričeske. V paketu boste našli 8 kozarcev z mešanico barv za vsako pričesko. Vključuje tudi potrebne dodatke, kot so škarje, navijalke in podobno. Z modelirno glino Play-Doh bodo otroci uživali v veliko ustvarjalne zabave. Plastilin v svetlih barvah je mehak in dobro oblikovan. Igra z materialom Play-Doh podpira razvoj fine motorike, ustvarjalnosti in domišljije otrok. Primerno za otroke od 3. leta dalje.
in stock
17,64 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Anaconda Clamps Play-doh plastelin set , Nori frizer

Valovi, kodri, mikado in kratki rezi. V tem frizerskem salonu Play-Doh si lahko pričarate vse, kar želite. Opazujte rast las v različnih oblikah in slogih. Dodajte glino za modeliranje Play-Doh in poskusite vzgojiti čim daljšo pričesko. Anaconda Clamps
Razpoložljivost je treba preveriti
24,17 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Play-Doh Nori frizerski salon. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Play-Doh Nori frizerski salon. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5010993791859)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki