Caretero 3-V-1 Pripomoček za čiščenje NOSKA, NOHTOV IN UŠES - 1220000220348

Cena od 10,33 € do 10,92 €
Caretero 3-V-1 Pripomoček za čiščenje NOSKA
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Čistilo FRIDABBY 3 v 1

Fridababy Cleaner 3 v 1 je popolno orodje za odstranjevanje nereda iz otroških ušes, zadnjice in za nohti. Vsak starš potrebuje učinkovito, predvsem pa preprosto orodje za skrb za svoje otroke. Učinkovito in nežno orodje za nego od rojstva. 4 različne razširitve: čista ušesa: nastavek za odstranjevanje nakopičenega ušesnega masla čist nos: podaljšek, ki obvladuje usahle vulkane čisti nohti: nastavek za nežno odstranjevanje umazanije za nohti na rokah in nogah pure baby: zadnji nastavek bo pomagal pri drugih nečistočah na otrokovem telesu, npr. od popka Lastnosti: Majhna varnostna naprava preprečuje, da bi naprava zašla globoko v votline (nos, uho). Ekološka zamenjava vatiranih palčk za enkratno uporabo. Čistilo lahko enostavno operete in ga lahko večkrat uporabite. Enostaven in varen za uporabo. Tudi v pomivalnem stroju. Lahko se sterilizira. Blagovna znamka Fridababy ponuja praktična, preprosta in inteligentna orodja za otroke in starše, ki novopečenim staršem olajšajo življenje. Razvoj izdelkov podpirajo švedski strokovnjaki in starši, ki dajejo poseben poudarek 100 % varnosti, učinkovitemu učinku in vrhunski kakovosti materialov.
out of stock
10,33 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Abakus ČISTILEC NOSU, NOHTOV IN UŠES 3 V 1

Vsak starš potrebuje učinkovito in predvsem preprosto orodje za nego svojega otroka. Fridababy Cleaner je idealen pripomoček za odstranjevanje ušesnega masla, nosne sluzi in umazanije pod nohti. Učinkovit in nežen pripomoček za nego od rojstva dalje. 4 različni nastavki: čiščenje ušes: nastavek za Abakus
Razpoložljivost je treba preveriti
10,92 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Caretero 3-V-1 Pripomoček za čiščenje NOSKA. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Caretero 3-V-1 Pripomoček za čiščenje NOSKA. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (1220000220348)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki