Canpol babies Breathable & Discreet Night Postpartum Pads With Wings poporodni vložki 8 kos za ženske

Cena od 5,00 € do 7,29 €
Canpol babies Breathable & Discreet Night Postpartum Pads With Wings poporodni vložki 8 kos za ženske
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Canpol babies Breathable & Discreet Night Postpartum Pads With Wings nočni poporodni vložki s krilci 8 kos za ženske

Canpol babies Breathable & Discreet Night Postpartum Pads With Wings Poporodni vložki za ženske 8 kos Canpol babies
Razpoložljivost je treba preveriti
5,28 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CANPOL BABIES Poporodni vložki s krilci, nočni, 8 kom

Canpol Babies Super Absorbent Postpartum Pads with Wings so idealna rešitev za porodnice, ki jih lahko uporabljajo doma po odhodu iz bolnišnice. Poporodni vložki s krilci so tanjši in bolj diskretni od običajnih poporodnih vložkov, a hkrati zelo vpojni in zračni. Običajni pralni stroji v tej situaciji ne delujejo. Podaljšana velikost poporodne podloge s 42 cm krilci je prilagojena tako, da nudi dobro zaščito pred iztekanjem tudi v ležečem položaju. Canpol Babies poporodne blazinice s krilci so debele le 2,2 mm, vendar zagotavljajo do 100% zaščito pred iztekanjem in diskretnost. Izjemno vpojna podloga hitro vpije tekočino in zadrži vlago v notranjosti, kar zagotavlja dolgotrajen občutek suhosti in udobja. Poleg tega oblikovana oblika, 4 krila in širok lepilni trak ohranjajo blazinico na mestu med gibanjem in dnevnimi aktivnostmi ter ponoči, ko se premikate med spanjem. Mehka zgornja plast se tesno oprime polnila poporodne vložke, se ne razsloji, preprečuje lepljenje kože in povzročanje draženja. Je nežen do kože in popolnoma zračen, medtem ko tehnologija proti vonjavam poskrbi za svež občutek matere. V paketu je 8 kosov. Velikost poporodnih vložkov: dolžina 42 cm, debelina 2,2 mm Lastnosti: - Povečano udobje v poporodnem obdobju doma - ponoči. - Ultra vpojni vložek – hitro vpija tekočino in zadržuje vlago v vložku ter zagotavlja dolgotrajen občutek suhosti. - Izjemno mehak in zračen - ščiti kožo pred draženjem. - 4 krila in oblikovana oblika za učinkovito zaščito in večje udobje. - Širok lepilni trak drži vložek na mestu. - S tehnologijo nevtralizacije vonjav.
out of stock
5,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Canpol babies Canpol babies Blazinice po porodu s krili, 8 kosov

ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrane otroško opremo znamke Canpol babies s promo kodo 24MDL4SI202 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Canpol babies Super vpojni poporodni vložki s krili so popolna rešitev za ženske po porodu za uporabo doma po odhodu iz porodnišnice. Poporodni vložki s krilci so tanjši in diskretnejši od običajnih poporodnih vložkov, hkrati pa so izredno vpojni in dihajo. Canpol babies
Razpoložljivost je treba preveriti
7,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Canpol babies Breathable & Discreet Night Postpartum Pads With Wings poporodni vložki 8 kos za ženske. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Canpol babies Breathable & Discreet Night Postpartum Pads With Wings poporodni vložki 8 kos za ženske. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901691879065)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki