LEGO Glava Minifigure za prtljago ColourBox 20 '' - Berry

Cena od 121,00 € do 124,61 €
LEGO Glava Minifigure za prtljago ColourBox 20 '' - Berry
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Kovček ColourBox – LEGO®

Kovček LEGO® ne navdušuje le s prefinjenim dizajnom, temveč predvsem s številnimi uporabnimi lastnostmi. Glavni predel z mrežastim žepom ima prostornino 40 litrov. Dve vrsti ključavnic - TSA in trimestna številčna ključavnica - zagotavljata varnost vaših stvari. Za udobno vožnjo je opremljen s tihimi dvojnimi kolesi in raztegljivim ročajem, ki ga lahko zaklenete v več različnih položajih.
preorder
121,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO Glava Minifigure za prtljago ColourBox 20 '' - Berry

Popolna novost v svetu potovalne prtljage. Novi ikonični kovček LEGO vas bo navdušil s svojim edinstvenim dizajnom in visoko kakovostjo. S tem kovčkom boste zaslepili na vsakem letališču, v vsakem letalu, vlaku, avtobusu, skratka, kjer koli se boste pojavili. Izvirni dizajn LEGO je neogrešljiv in s to prtljago boste edinstveni! ikonični dizajn LEGO z barvitim motivom LEGO na eni strani in logotipom LEGO v barvi kovčka na drugi kovček primeren za vsakega družinskega člana zelo tiha dvojna kolesa udoben trden ročaj robusten z več položaji zložljiv ročaj z zaklepanjem dve vrsti ključavnic: trimestna ključavnica in vgrajena ključavnica TSA za hiter nadzor nad vašo prtljago elastični trak z zaponko LEGO v glavnem predelu mrežasti žep v glavnem predelku Zaradi svojih dimenzij je ta kovček sprejet kot ročna prtljaga Teža: 2,59 kg Dimenzije: 55 x 35,5 x 22 cm (višina x širina x globina) Prostornina: 40 litrov Material: ABS + PC
in stock
124,61 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO Glava Minifigure za prtljago ColourBox 20 '' - Berry. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO Glava Minifigure za prtljago ColourBox 20 '' - Berry. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5711013080655)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki