Koš za perilo 45 l + 45 l Tota - Joseph Joseph

Cena od 145,00 € do 177,12 €
Koš za perilo 45 l + 45 l Tota - Joseph Joseph
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Koš za perilo 45 l + 45 l Tota - Joseph Joseph

Uredite svoj dom s sodobnimi izdelki Joseph Joseph. Zasnova je sestavljena iz spodnjega plastičnega podstavka, ki je s palicami povezan z zgornjim plastičnim delom. Vrečke imajo ročaje za lažje prenašanje in ročaje na dnu za lažje praznjenje. Notranje vrečke je mogoče prati v pralnem stroju (upoštevajte navodila na etiketah). Tekstilni pokrov košare le obrišite (ki ga ni mogoče prati v pralnem stroju). Košare so zaprte z ohlapnim plastičnim pokrovom. Notranje vreče: 100 % bombaž Zunanji pokrov košare: Poliester: 100 % poliester Košara ni namenjena sedenju ali shranjevanju težkih predmetov.
in_stock
145,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Košara za pranje Joseph Joseph 90 L - črna. Košara za pranje iz kolekcije Joseph Joseph. Model izdelan iz tekstilnega materiala in umetne snovi.

in stock
159,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

shumee JJ - Dvojni koš za perilo 90l. Tota Trio črna

Moderen koš za perilo s skupno prostornino 90 l (2× po 45 l), – je univerzalne sive barve, – ima 2 komori za sortiranje perila, – diskreten – ima pokrov, – odstranljive bombažne vrečke v komorah z ročaji na zgornji in spodnji del za enostavno prenašanje in praznjenje, – idealno za kopalnico, pralni shumee
Razpoložljivost je treba preveriti
177,12 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Koš za perilo 45 l + 45 l Tota - Joseph Joseph. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Koš za perilo 45 l + 45 l Tota - Joseph Joseph. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5028420003307)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki