Krogelni ventil z rozeto Z280 in kovinskim ročajem G1/2xG3/8 M­M

Cena od 3,76 € do 4,99 €
Krogelni ventil z rozeto Z280 in kovinskim ročajem G1/2xG3/8 M­M
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Krogelni ventil z rozeto Z280 in kovinskim ročajem

Krogelni ventil z rozeto Z280 in kovinskim ročajem G1/2xG3/8 M­M je visokokakovosten izdelek znamke Ferro, zasnovan za uporabo v vodovodnih sistemih. Ta ventil je odlična izbira za nadzor pretoka vode v različnih aplikacijah, saj zagotavlja zanesljivost in trajnost. Tehnične specifikacije izdelka vključujejo: Nominálni tlak: Ventil je ocenjen za delovanje pri tlaku 1,0 MPa (10 bar), kar pomeni, da je sposoben obvladovati visoke tlake in ohraniti varnost v vodovodnih sistemih. Najvišja delovna temperatura: Ventil je primeren za uporabo pri temperaturah do 100°C, kar omogoča, da se uporablja tudi v aplikacijah s povišano temperaturo. Šifra izdelka:  Z1238K Dimenzije konektorjev: Ventil ima dimenzije konektorjev 1/2" za A in 3/8" za B, kar omogoča enostavno povezovanje z drugimi cevmi in komponentami v vašem vodovodnem sistemu. Skupna dolžina: Ventil ima skupno dolžino C, ki znaša 75,2 mm, kar omogoča prilagodljivo namestitev in enostavno upravljanje. Krogelni ventil z rozeto Z280 in kovinskim ročajem je zanesljiv in trpežen izdelek, ki bo dolgoročno zagotavljal učinkovito delovanje vašega vodovodnega sistema. Ne glede na to, ali ga uporabljate v gospodinjstvu ali v industrijskem okolju, bo ta ventil izpolnil vaše zahteve glede nadzora pretoka vode.
2
3,76 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ferro Krogelni ventil z rozeto Z280 in kovinskim ročajem

Krogelni ventil z rozeto Z280 in kovinskim ročajem G1/2×G3/8 MM je visokokakovosten izdelek znamke Ferro, zasnovan za uporabo v vodovodnih sistemih. Ta ventil je odlična izbira za nadzor pretoka vode v različnih aplikacijah, saj zagotavlja zanesljivost in trajnost. Tehnične specifikacije izdelka vk Ferro
Razpoložljivost je treba preveriti
4,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Krogelni ventil z rozeto Z280 in kovinskim ročajem G1/2xG3/8 M­M. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Krogelni ventil z rozeto Z280 in kovinskim ročajem G1/2xG3/8 M­M. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901095649547)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki