Intimate Earth Soothe - obnovitveno analno mazilo (60ml)

Cena od 18,25 € do 23,42 €
Intimate Earth Soothe - obnovitveno analno mazilo (60ml)
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Intimate Earth Soothe - obnovitveno analno mazilo (60ml)

Analni negovalni in sproščujoči lubrikantni serum z gosto konsistenco in posebnimi pomirjujočimi sestavinami, vključno z naravnimi sestavinami. Posebej razvit za varen in udoben analni odnos! Glavne lastnosti: -hranljive, regeneracijske z gvajavo skorjo -brez benzokaina -brez parabenov -kozmetično prijazen -lahko se umiva formulacija na vodni osnovi -lahko se uporablja s spolnimi igračami iz katerega koli materiala -z rastlinskim glicerinom Za razliko od drugih podobnih izdelkov ne povzroči popolne anestezije, s čimer se izogne resnejšim poškodbam, ki bi jih občutili kasneje. Ne vsebuje sintetičnega benzokaina. Sestavine: Izvleček iz listov aloe barbadensis, izvleček iz listov Cymbopogon Schoenanthus, izvleček iz plodov Lycium Barbarum (Goji), natrijev benzoat, kalijev sorbat, citronska kislina, propandiol, hidroksietilceluloza, prečiščena voda (Aqua), glicerin rastlinskega izvora, propandiol. 60 ml v okrasni plastični steklenički.
in_stock
18,25 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

NEW Pomirjevalni Analni Glide 60 ml Intimate Earth 12298 (60 ml)

Če iščete erotične pripomočke po ugodnih cenah, odkrijte Pomirjevalni Analni Glide 60 ml Intimate Earth 12298 (60 ml) ! Nešteto možnosti za burjenje domišljije in za zabavo!Vrste: ZaščitaLubrikant na Vodni PodlagiLastnosti: Brez glutenaBrez okusa in vonjaKapaciteta: 60 mlCompatible: KondomiPriporočl NEW
Razpoložljivost je treba preveriti
23,42 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Intimate Earth Soothe - obnovitveno analno mazilo (60ml). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Intimate Earth Soothe - obnovitveno analno mazilo (60ml). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0854397006158)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki