H2O mazivo za segrevanje na vodni osnovi (60 ml)

Cena od 10,36 € do 13,95 €
H2O mazivo za segrevanje na vodni osnovi (60 ml)
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

H2O mazivo za segrevanje na vodni osnovi (60 ml)

Izjemno dolgotrajno mazivo na vodni osnovi, ki se lahko kosa z mazivi na silikonski osnovi! Daje prijeten občutek toplote na koži, ne da bi ga bilo treba drgniti! Zakaj je dober? Izjemno dolgotrajen - zelo malo ga je treba uporabiti, zato je tudi varčenDaje občutek toplote na kožiDaje naraven občutek ploskostiNe postane lepljivNa koži je prijetno svilnatBrez konzervansovZagotavlja idealno lubrikantnost pri vaginalnem in analnem spolnem odnosuTopen v vodi, zato ga je zelo enostavno umitiNajprimernejši za kondomeUporablja se lahko s spolnimi igračami iz katerega koli materialaNASVET: z malo vode ali sline lahko površino ali telo ponovno naredite gladko Bodite pozorni na to: topen v vodi - ne ostane raven pod vodoSpecifikacija izdelka, lastnosti: Na vodni osnovi: formulacija na vodni osnovitopen v vodiformulacija na vodni osnovi vodotopna formulacija na vodni osnovi vodotopna formulacija, ki se zlahka izpira.nelepljivdolgotrajen učinek, zato ga je treba uporabiti le malodaje topel občutek na kožipakiranje 60 ml Sestavine: Glicerin, voda (Aqua), propilen glikol, hidroksietilceluloza, klorfenezin, izvleček plodov Capsium Frutescens, hidrogenirano ricinusovo olje PEG-60.
in_stock
10,36 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

System JO Grelni lubrikant JO H2O, 75ml

Grelni lubrikant Jo H2O, ki se aktivira ob stiku s kožo. Je izjemno dolgotrajen, se enostavno spere z vodo in ima čudovit svilnat občutek. Lubrikant H2O System JO
Razpoložljivost je treba preveriti
13,95 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za H2O mazivo za segrevanje na vodni osnovi (60 ml). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka H2O mazivo za segrevanje na vodni osnovi (60 ml). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0796494400807)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki