AQUAglide lubrikant na vodni osnovi - vanilija (100 ml)

Cena od 10,28 € do 22,81 €
AQUAglide lubrikant na vodni osnovi - vanilija (100 ml)
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

AQUAglide lubrikant na vodni osnovi - vanilija (100 ml)

JoyDivision AQUAglide je lubrikant na vodni osnovi s čutnim okusom in vonjem vanilije, ki naredi oralni seks še bolj prijeten! Lubrikant na vodni osnovi, ki je koži maksimalno prijazna formulacija, ki se raztopi v vodi in ne pušča madežev. Zagotavlja dolgotrajen lubrikantni učinek, visoke kakovosti, dermatološko in klinično preizkušen. Lastnosti: -brez mastnih madežev -koži prijazen -kozmetiki prijazen -z optimalnim ph -brez barvil -okus in dišava vanilije -primeren tudi za oralni seks -preprosto doziranje v tubi z zaskočnim pokrovčkom 100 ml pakiranje. Uporablja se lahko s spolnimi igračami iz katerega koli materiala. Sestavine.
in_stock
10,28 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

NEW Aquaglide Lubrikant Vanilija (100 ml) Joydivision 11799 Vanilija (100 ml)

Če iščete erotične pripomočke po ugodnih cenah, odkrijte Aquaglide Lubrikant Vanilija (100 ml) Joydivision 11799 Vanilija (100 ml) ! Nešteto možnosti za burjenje domišljije in za zabavo!Okus: VanilijaKapaciteta: 100 mlVrste: Lubrikant na Vodni PodlagiLastnosti: Dolgo trajanjeDermatološko testiranoBr NEW
Razpoložljivost je treba preveriti
22,81 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za AQUAglide lubrikant na vodni osnovi - vanilija (100 ml). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka AQUAglide lubrikant na vodni osnovi - vanilija (100 ml). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4028403117992)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki