TV miza KVADRO 2

Cena od 113,00 € do 114,23 €
TV miza KVADRO 2
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Quarta 2 TV komoda, sonoma hrast

Quarta 2 TV komoda odlikuje preprosta in kompaktna zasnova. Izdelana je iz kakovostnega iverala in se ponaša z dvodelno omarico s fiksno polico. Omogoča nosilnost do 3 kg.
Razpoložljivost je treba preveriti
113,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

TV miza KVADRO 2

Preprost skandinavski dizajn in kompaktna velikost sta razloga, zakaj se TV miza KVADRO 2 odlično poda v vsak dom. Ta funkcionalna TV miza je razdeljena na dva enaka dela, ki imata fiksno polico. S svojo preprosto obliko in kvadratnimi nogicami bo popestrila vsako sobo in vanjo prinesla vzdušje sodobnosti.Maksimalna obremenitev je 3kg.Barva:santiago hrastMaterial:oplemenitena iverna ploščaDimenzije:širina: 94 cmglobina: 33,6 cmvišina: 50,6 cm
preorder
113,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za TV miza KVADRO 2. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka TV miza KVADRO 2. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3831098902498)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki