PREDALNIK TED

Cena 280,10 €
PREDALNIK TED
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Furnitura PREDALNIK TED

Opremite otroško ali mladinsko sobo s predalnikom TED, ki se zaradi enostavnega dizajna in barve odlično poda v vsako sobo in vanjo prinese dragoceni dodatni prostor za shranjevanje. Predalnik je sestavljen iz treh prostornih predalov v katere lahko pospravite nogavice, spodnje perilo in Furnitura
Razpoložljivost je treba preveriti
280,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PREDALNIK TED

Opremite otroško ali mladinsko sobo s predalnikom TED, ki se zaradi enostavnega dizajna in barve odlično poda v vsako sobo in vanjo prinese dragoceni dodatni prostor za shranjevanje. Predalnik je sestavljen iz treh prostornih predalov v katere lahko pospravite nogavice, spodnje perilo in razne modne dodatke. Da bo otrokova soba vedno lepo urejena in organizirana!MINIMALISTIČEN DIZAJN, PRIMEREN ZA OTROKE VSEH STAROSTIKolekcija TED se ponaša z izjemno minimalističnim skandinavskim dizajnom in enostavno barvno paleto, zato se lepo poda v čisto vsako otroško sobo. Zaradi preprostega dizajna je primerna tako za otroške kot tudi za mladinske sobe, zato jo bo vaš otrok lahko dolgo časa uporabljal.MEDIAPAN IN MEHKO ZAPIRANJE ZA TRPEŽNO IN KVALITETNO POHIŠTVOArtikli otroške sobe TED so izdelani iz kombinacije laminirane iverne plošče ter kvalitetnega in trpežnega mediapana, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo pohištva. Vratca in predali imajo funkcijo mehkega zapiranja, kar pripomore k lažji vsakodnevni uporabi ter prepreči nastanek prask in poškodb, zato bo sobica dlje časa izgledala kot nova!Material:Laminirana iverna plošča debeline 18 mmMDF debeline 18 mmBarva: Bela + sivaTri plasti ekološke barveDimenzije:Širina: 100 cmVišina: 90,5 cmGlobina: 45 cmKolekcija:Artikel je del kolekcije otroškega pohištva TED, katero si lahko ogledate TUKAJ. Oglejte si še ostale artikle te kolekcije za stilsko dovršeno in varno otroško sobo!
out of stock
280,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za PREDALNIK TED. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka PREDALNIK TED. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903282038431)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki