PREDALNIK KELLY - BELA

Cena 303,10 €
PREDALNIK KELLY - BELA
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Furnitura PREDALNIK KELLY - BELA

Če iščete priročno komodo v modernem skandinavskem dizajnu potem je predalnik KELLY kot nalašč za vas! Moderna barva kombinacija in dizajn bosta vaš dom modernizirala in v njem ustvarila prijeten ambient. Predalnik je razdeljen na tri prostorne predale v katerih lahko hranite različne Furnitura
Razpoložljivost je treba preveriti
303,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PREDALNIK KELLY - BELA

Če iščete priročno komodo v modernem skandinavskem dizajnu potem je predalnik KELLY kot nalašč za vas! Moderna barva kombinacija in dizajn bosta vaš dom modernizirala in v njem ustvarila prijeten ambient. Predalnik je razdeljen na tri prostorne predale v katerih lahko hranite različne predmete. Univerzalni videz predalnika vam omogoča, da ga uporabite v različnih prostorih svojega doma.MODEREN SKANDINAVSKI STIL ZA PRIJETEN AMBIENTOtroška soba KELLY je na voljo v enostavni barvni kombinaciji bele ali sive barve in hrasta, kar ustvari prijeten skandinavski dizajn, ki se lepo poda v vsak dom in ga modernizira.TIHO ZAPIRANJE ZA LAŽJO VSAKODNEVNO UPORABO IN DALJŠO ŽIVLJENJSKO DOBOVsa vratca in predali pri elementih kolekcije KELLY imajo funkcijo tihega zapiranja, ki pripomore k lažji vsakodnevni uporabi ter preprečuje nastajanje prask in poškodb, zato bo pohištvo dlje časa ostalo lepo ohranjeno in bo izgledalo kot novo.Material:Oplemenitena iverna plošča debeline 18 mmRočke in nogice so iz masivnega lakiranega hrastaBarva:Bela mat s hrast dekorjemNa voljo je tudi v kombinaciji sive mat in hrast dekorjaDimenzije:Širina: 100 cmVišina: 90 cmGlobina: 47 cmVišina nogic: 17 cmVišina predala: 20,5 cmKolekcija:Artikel je del kolekcije otroškega pohištva KELLY, katero si lahko ogledate TUKAJ. Oglejte si še ostale artikle te kolekcije za stilsko dovršeno in varno otroško sobo!
out of stock
303,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za PREDALNIK KELLY - BELA. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka PREDALNIK KELLY - BELA. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903282036901)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki