Hubelino poligon, brez kock, 128 kosov

Cena od 92,39 € do 93,46 €
Hubelino poligon
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hubelino poligon, brez kock, 128 kosov

Poligon Hubelino je odličen spremljevalec za otroke, zato jim zagotovi ta zabavni set. Za razširitev paketa lahko dokupite kocke. Kocke v kompletu so kompatibilne s kockami LEGO Duplo. Kompleti so izdelani v Nemčiji iz kakovostnega in okolju prijaznega materiala. Hubelino
Razpoložljivost je treba preveriti
92,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

HUBELINO Kroglična proga 128 kosov

HUBELINO Kroglična proga 128 kosov. HUBELINO 128 vsebuje 128 sestavnih delov krogle. Je največji sklop z veliko novimi elementi. Ostre krivine, križišča in mostovi prinašajo vsakemu navdušenemu navdušencu nove priložnosti za izgradnjo proge, polne nepričakovanih preobratov. in dinamiko. Prispevek HUBELINO: ponuja priložnost za ustvarjanje in hkrati navdihuje, da najde več poti za kroglice ima neomejene različice igre kakovost izdelave v vseh podrobnostih, barva, dinamika in stabilna gradnja HUBELINO razvija: domišljija, domišljija in ustvarjalnost veščine ravnanja drobne motorike, pozornost do detajlov logično razmišljanje, eksperimentiranje, raziskovanje sposobnost predhodnega načrtovanja in razmišljanja o postopku gradnje socializacija, gradbeno sodelovanje, usklajevanje skupnih prizadevanj medsebojni odnosi in kohezija, čutne izkušnje Plastične sestavne dele lahko uporabimo tudi v kombinaciji z drugimi podobnimi kompleti. Izdelane so v Nemčiji, iz visokokakovostnega in okolju prijaznega materiala, lahko jih operemo ali operemo pri temperaturi 40 ° . Deli kompleta so združljivi z LEGO Duplo kockami.
in stock
93,46 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Hubelino poligon. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Hubelino poligon. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4250331420381)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki