WEBHIDDENBRAND Jaka pisalna miza

Cena od 83,90 € do 85,67 €
WEBHIDDENBRAND Jaka pisalna miza
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pisalna miza JACOB

Moderna pisalna miza, ki ima poleg lepega izgleda še ogromno odlagalne površine. Miza vam omogoča veliko delovne površine zaradi katere bo vaše delo produktivnejše in hitrejše. Njena preprosta oblika pa omogoča, da je primerna za vsak prostor. Miza je črne barve z pridihom hrastovega lesa za pisalno površino. Kovinska noga na eni strani poudari njeno preprostost medtem, ko pa druga stran mize ponuja odlagalne površine v različnih velikostih. Miza je visoka 75cm in omogoča 120x60 cm površine za delo. Maksimalna nosilnost znaša 80 kg.Barva:hrast + črnaMaterial:MDF + kovinaDimenzija: širina: 120 cmglobina: 60 cmvišina: 75 cm
preorder
83,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Jaka pisalna miza

Moderna pisalna miza v industrijskem stilu, ki vam omogoča veliko prostora za odlaganje, ob enem pa z njeno razigrano obliko naredi svoj izgled še bolj atraktiven.
Razpoložljivost je treba preveriti
84,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za WEBHIDDENBRAND Jaka pisalna miza. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka WEBHIDDENBRAND Jaka pisalna miza. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3831098894892)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki