Klubska miza SHIPOL 660-Bela

Cena od 117,80 € do 119,00 €
Klubska miza SHIPOL 660-Bela
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Klubska miza SHIPOL 660-Bela

Praktična klubska miza kvadratne oblike, ki se zaradi svoje oblike in dizajna lepo poda v vsako dnevno sobo. Ima en velik predal za shranjevanje stvari, v katerega lahko shranite vaše najljubše revije in ostale stvari, ki so vam ljube, da jih imate pri roki. Zraven pa ima še eno odlagalno površino, ki služi za hrambo manjših stvari. Mizo podpirajo štiri kovinske nožice v kvadratni obliki. Njena maksimalna obremenitev je 25 kg.Barva:belatoriMaterial: oplemenitena iverna ploščaDimenzije:širina: 90 cmglobina: 90 cmvišina: 42 cm
preorder
117,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Klubska miza HOLAN 660, bela

Preprosta in praktična klubska miza Holan 660. Oblikuje jo kvadratna oblika, preprosta zasnova, dva predala brez vodil in kakovostna izdelava. Nosilnost 25 kg.
Razpoložljivost je treba preveriti
119,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Klubska miza SHIPOL 660-Bela. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Klubska miza SHIPOL 660-Bela. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8697001036880)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki